Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης οι Ευρωπαίοι καθηγητές του... Erasmus+

Πάτρα: Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαί...

Συζήτηση για το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα

Τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Θεόδωρο Μπαρή, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας εκπαιδευτικοί του 49ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, συνοδευόμενοι από συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς προερχόμενους από 6 διαφορετικές χώρες.

Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προέρχονταν από τις σχολικές μονάδες της Μ. Βρετανίας, Ιταλίας, Νορβηγίας, Πολωνία, Εσθονία, Μάλτα στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+  με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ενημερώθηκαν από τον κύριο Θεόδωρο Μπαρή για το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα και την λειτουργία του.

Ο κύριος Μπαρής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό ποσοστό συμμετοχής των σχολικών μονάδων της περιφέρειάς Δυτικής Ελλάδας σε ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία προάγουν την διαπολιτισμική επικοινωνία και διάλογο.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν η Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σοφία Χριστοπούλου και ο Αν. Προιστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκος Μάνεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις