Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Υγειονομική βόμβα τα απορρίμματα για την πόλη του Πύργου

Νίκος Νικολόπουλος: Υγειονομική βόμβα τα...

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εσωτερικών

Υγειονομική βόμβα χαρακτηρίζει το πρόβλημα των απορριμμάτων για την πόλη του Πύργου σε ερώτηση – παρέμβαση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εσωτερικών , ο βουλευτής Αχαΐας και Γ.Γ των ΑΝ.ΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

Η πόλη του Πύργου, πρωτεύουσα της Ηλείας, βρίσκεται αντιμέτωπη στην κυριολεξία με μια υγειονομική βόμβα, αφού οι τοπικοί άρχοντες δεν κατόρθωσαν τα τελευταία χρόνια να δώσουν οριστική λύση, στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Έτσι σήμερα δεκάδες τόνοι σκουπιδιών , βρίσκονται συσσωρευμένοι δίπλα στα σχολεία Ναούς και Δημόσια καταστήματα στο κέντρο και στις συνοικίες της πόλης, γεγονός που δημιουργεί μέγα κίνδυνο επιδημιών για τους κατοίκους.

Ήδη ο Δήμαρχος Γαβριήλ Λιατσής, από 24.02.2015, σας έχει αποστείλει επιστολή, με την οποία σας ζητά «να αντιμετωπίσετε το θέμα ρεαλιστικά, ώστε 50.000 πολίτες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο μολυσματικών ασθενειών επιτέλους να βρουν λύση»

Οι ερωτήσεις που τους θέτει είναι οι εξής:

  1. Ποία μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση, ώστε άμεσα να γίνει συγκέντρωση και η αποκομιδή των απορριμμάτων που κατακλύζουν την πόλη, με δεδομένη την αναμενόμενη λόγω εποχής αύξησης της θερμοκρασίας;
  2. Ποιες πρωτοβουλίες σχεδιάζει να αναλάβει η κυβέρνηση, ώστε να προωθηθούν επιτέλους οι διαδικασίες, για την οριστική επίλυση του προβλήματος;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις