Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ήταν κάποτε στην Πάτρα ένα μαγαζί που το έλεγαν Πετραδάκι και ένας "ναός" του ξεφαντώματος εν ονόματι Villy"s Park

Ήταν κάποτε στην Πάτρα ένα μαγαζί που το...

Μια εποχή που η Πάτρα ξεφάντωνε με επώνυμες παρουσίες

Δυο ιστορικές αφίσσες μας πάνε πολύ πίσω στην υπόθεση διασκέδαση εν Πάτραις. Η μια χρονολογείται στα  1959  ότι ο DOMENICO MODUGHO ο οποίος το 1958 στο φεστιβάλ του SAN REMO τραγούδησε το VOLARE και πήρε το 1ο βραβείο, έκανε εμφάνιση στο περίφημο  Villy"s Park της οικογένειας Κοτοπούλη, με παρουσιαστή τον αξέχαστο Αρτέμη Μάτσα.

Η άλλη φωτογραφία είναι  από το επίσης περίφημο Πετραδάκι στα  1975, όταν φιλοξένησε τον Αλμπάνο και την Ρομίνα Πάουερ, αλλά και εγχώριους σταρ όπως ο Λάκης Τζορντανέλι και η Ελπίδα κια φυσικά οι Σώκρατες ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών.

Το Πετραδάκι, βρισκόταν στο Πετρωτό  αριστερά πριν από την πύλη της Αχαϊα Κλάους και ιδιοκτήτες του ήταν οι αδελφοί Μητρόπουλοι.

Και  τα δυο κέντρα διασκέδασης, όπως μας λέει ο Γιώργος Κοτοπούλης, ήταν χωρητικότητας  800-1000 ατόμων και προσέφεραν διασκέδαση και φαγητό, όχι μπάρες και ποτά.

Και στα δύο μαγαζιά έμειναν αξέχαστοι οι χοροί, ιδίως οι καρναβαλικοί, συνοδεία των περίφημων αυγών από κερί που έκρυβαν μέσα τους κομφετί και βεβαίως του λουλουδοπόλεμου που έκανε θραύση.

Εποχές θρύλου και για τα δύο νυχτερικά κέντρα διασκάδασης όπου δεν έπεφτε καρφίτσα σε μια Πάτρα που σίγουρα τα νοσταλγεί, εποχές λαμπρών ονομάτων στην πίστα, σε μια Πάτρα που μάγευε την νύχτα.

*οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του Γιώργου Κοτοπούλη  και έχουν αναρτηθεί προ καιρού στο facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight