Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Στα...κεραμίδια για το κλείσιμο του Βοηθητικού "Δ.Τόφαλος" - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στο γήπεδο

Πάτρα: Στα...κεραμίδια για το κλείσιμο τ...

Το συντονιστικό των αθλητικών σωματείων καλεί όλη την πόλη στη συγκέντρωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο βοηθητικό του Τόφαλος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 5 το απόγευμα.

Η συντονιστική επιτροπή των σωματείων που χρησιμοποιεί τον αθλητικό χώρο διαμαρτύρεται - όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση- για το κλείσιμο μιας ακόμη αθλητικής εγκατάστασης της πόλης και καλεί όλα τα αθλητικά σωματεία, φορείς και διοικήσεις, αθλητές και γονείς, δημοτικούς παράγοντες, τη διοίκηση του ΠΕΑΚ καθώς και όλους τους φίλους του αθλητισμού να μετάσουν στην εκδήλωση.

"Το βοηθητικό του Τόφαλος εξυπηρετεί εκατοντάδες αθλητές σε καθημερινή βάση και η απροειδοποίητη διακοπή της λειτουργίας του, δίνει καίριο χτύπημα στον μαζικό αθλητισμό της Πάτρας.

Στις προθέσεις μας είναι να συνεχιστεί η λειτουργία της εγκατάστασης και να ενημερωθεί για μια ακόμη φορά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την κατάσταση που αντιμετωπίζει το γήπεδο, ώστε να προβεί άμεσα στις ενέργειες που θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει απο το 2012 όταν και είχε διαπιστώσει το πρόβλημα.

Μετά απο τρια χρόνια αδράνειας απο τους καθ΄ολα αρμοδίους θα πρέπει πλέον οι πολίτες της Πάτρας και όσοι αγαπούν τον αθλητισμό να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους" τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Αιφνιδιάστηκαν αθλητές και προπονητές στο βοηθητικό του Τόφαλος - Πήγαν για προπόνηση και βρήκαν τις πόρτες κλειστές μέχρι...νεωτέρας

Πάτρα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γνώριζαν εδώ κι ένα χρόνο ότι το βοηθητικό του Τόφαλος είχε προβλήματα στατικότητας αλλά δεν το είχαν κλείσει...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports