Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο Δημοτικό Συμβούλιο η αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών

Πάτρα: Στο Δημοτικό Συμβούλιο η αντιμετώ...

Συνάντηση Πελετίδη με το παράρτημα Πάτρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών

Την ανάγκη να παρέμβει και ο Δήμος ώστε να αντιμετωπισθεί το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της χρήσης ναρκωτικών το οποίο αυξάνεται ανησυχητικά, τόνισε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε, παρόντος του Αντιδημάρχου Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δημήτρη Πελεκούδα, με το παράρτημα Πάτρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών.

Ο κ. Πελετίδης είπε ότι η οικονομική και η κοινωνική κρίση είναι απόρροια της κοινωνικοοικονομικής συγκρότησης και των πολιτικών που εφαρμόζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ελληνικές κυβερνήσεις και οι οποίες προκαλούν μεγάλα αδιέξοδα στο λαό και ειδικά στη νεολαία με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί και η χρήση των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Για να αντιμετωπισθεί αυτή η απειλή που καταστρέφει ζωές και οικογένειες, είναι πρωτίστως ανάγκη να ανατραπούν και να εξαλειφθούν οι αιτίες που προκαλούν το πρόβλημα υπογράμμισε ο Δήμαρχος ενώ μίλησε και για την ανάγκη παρέμβασης από την πλευρά του Δήμου ώστε να αφυπνιστεί η τοπική κοινωνία, να λειτουργήσει η πρόληψη και να διανοιχθούν δημιουργικές διέξοδοι για τους νέους.

Το θέμα της μάστιγας των ναρκωτικών και της αντιμετώπισής του ο κ. Πελετίδης θα το φέρει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την πλευρά του το ΕΣΥΝ υπέβαλε γραπτές προτάσεις για δράσεις σε επίπεδο πρωτογενούς πρόληψης στην Πάτρα που μπορούν, να υλοποιηθούν από το Δήμο σε συνεργασία με το ΕΣΥΝ και τους φορείς που δραστηριοποιούνται κατά των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις