Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δαρείος: "Δεν έχουμε χαλαρώσει"

Δαρείος: "Δεν έχουμε χαλαρώσει"

Τόνισε ο κόουτς της ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας

Η Ολυμπιάδα μπορεί να γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από την Παναχαϊκή, ωστόσο ο προπονητής των «πορτοκαλί» Άκης Δαρείος ήταν ευχαριστημένος από την παρουσία των αθλητών του.

Όπως σχολίασε:  «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία ομάδα, αλλά το παλέψαμε και φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι δεν έχουμε χαλαρώσει ακόμη και τώρα που δεν έχουμε βαθμολογικό κίνητρο.

Από εκεί και πέρα παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από τέτοια παιχνίδια. Επίσης ολοκληρώνοντας ο έμπειρος κόουτς τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή και να της ευχηθώ την γρήγορα επιστροφή της στην Α1 Εθνική, όπου και ανήκει».

Επόμενη αναμέτρηση για την Ολυμπιάδα είναι εντός έδρας με τον Κόροιβο τον οποίο θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο γήπεδό της για την 20η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α2 Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα είχε κερδίσει στην Αμαλιάδα με 3-2 την αντίπαλη ομάδα στο πρώτο γύρο, αν και αυτή την φορά ο στόχος των «πορτοκαλί» θα είναι η καθαρή νίκη παρά το γεγονός του ότι δεν υπάρχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports