Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρώσος έκανε τον... κομάντο για να κατασκοπεύσει τη σύντροφό του και έπεσε απο την ταράτσα 9όροφου όταν του έκοψαν το σχοινί!

Ρώσος έκανε τον... κομάντο για να κατασκ...

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι και αλπινιστής, χρησιμοποίησε τον ορειβατικό εξοπλισμό του

Ζηλιάρης Ρώσος ο οποίος έκανε τον... κομάντο για να κατασκοπεύσει τη σύντροφό του νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση, αφού μια συνταξιούχος γειτόνισσα του έκοψε το σχοινί με το οποίο κρεμόταν από την ταράτσα ενός εννιαώροφου κτιρίου.

Ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος λόγω της ζήλιας του αποφάσισε να δει τι έκανε η κοπέλα του παρακολουθώντας την από το παράθυρο του 8ου ορόφου, έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την πτώση του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είναι και αλπινιστής, χρησιμοποίησε τον ορειβατικό εξοπλισμό του για να κρεμαστεί από την ταράτσα του κτηρίου, στην πόλη Βίμποργκ και να φτάσει στο διαμέρισμα όπου μένει η σύντροφός του, μητέρα της τρίχρονης κόρης του. Αφορμή στάθηκε η έμμονη ιδέα του ότι η κοπέλα του τον απατούσε με κάποιον άλλον.

Όμως η 66χρονη συνταξιούχος, η οποία έμενε στον από πάνω όροφο, αντιλήφθηκε τον «εισβολέα» και βγήκε στο παράθυρό της, απειλώντας τον ότι θα έκοβε το σκοινί. Όταν εκείνος την αγνόησε, η γυναίκα έκανε πράξη την απειλή της με ένα ψαλίδι.

Μετά την πτώση του 32χρονου, η ηλικιωμένη γυναίκα εισήχθη και αυτή στο νοσοκομείο, με κρίση υπέρτασης. Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις