Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαϊα: Προωθείται η κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών, παραλιακών οικισμών από Δήμο Ερινεού έως Δήμο Αιγείρας

Αχαϊα: Προωθείται η κατασκευή κεντρικών ...

Ενημερωτική συνάντηση σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ενημέρωση για την πορεία του έργου «Κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών, παραλιακών οικισμών από Δήμο Ερινεού έως Δήμο Αιγείρας» έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα.

Η πρόοδος του φυσικού αντικειμένου του έργου, το οποίο έχει προϋπολογισμό  37.765.920 ευρώ, βρίσκεται στο 70%.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε να ενταθούν οι ενέργειες για την πλήρη παραχώρηση τμημάτων αιγιαλού και παραλίας με την εκ νέου σύσταση της επιτροπής καθορισμού αιγιαλού για τα τμήματα που δεν παραχωρήθηκαν έως σήμερα.

Παράλληλα, τονίστηκε η άμεση ανάγκη για ενεργοποίηση του υποέργου Αρχαιολογικών Ερευνών - Ανασκαφών από την αρμόδια υπηρεσία, συνεργασία με Ολυμπία Οδό Α.Ε και Έργα Ο.Σ.Ε. για την από κοινού υλοποίηση των εργασιών στα σημεία που τέμνονται τα έργα τους  με το σημαντικό έργο της αποχέτευσης.

Στη συνάντηση εκτός από τον κ. Λύτρα συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Αθανάσιος Παναγόπουλος με τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η Μαρία Τζωρτζοπούλου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Μπεσαράτ Φάρες, ο προϊστάμενος Δομών και Περιβάλλοντος Χρήστος Καραγιάννης, οι επιβλέποντες του έργου,  καθώς και ο Σπύρος Φράγκος, εκπρόσωπος του Τεχνικού Συμβούλου του έργου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις