Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρουμανία: Δύο αλκοολικές ρωσικές αρκούδες που κρατούνταν σε άθλιες συνθήκες

Ρουμανία: Δύο αλκοολικές ρωσικές αρκούδε...

Τα ζώα έπεσαν θύμα του αλκοολισμού από ποτά που τους έδιναν συνεχώς οι επισκέπτες

Τον Φεβρουάριο, σε δίκη που έγινε, αποφασίστηκε, ότι οι αρκούδες πρέπει να κατασχεθούν από τον ιδιοκτήτη τους, ο οποίος επιπλέον τις κρατούσε σε ένα μικρό κλουβί γεμάτο σκουπίδια στην πόλη της Μαύρης Θάλασσας, Σότσι. Οι αρκούδες - μία εκ των οποίων είναι τυφλή – εθίστηκαν στο αλκοόλ μετά από τα ποτά που τους έδιναν συνεχώς οι επισκέπτες, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων στο παρελθόν υποστήριξε, ότι η μπύρα βοηθούσε τις αρκούδες και μάλιστα τους έκανε καλό, λόγω του κλίματος της περιοχής.

Η απόφαση απομάκρυνσης θα τεθεί σε ισχύ το Μάρτιο, οπότε προς το παρόν εξακολουθούν να ζουν με τον ιδιοκτήτη. Οι αρκούδες θα χρειαστούν ταξιδιωτικά έγγραφα που θα εκδοθούν από τις αρχές του Σότσι. Το θέμα όμως τώρα είναι το που θα μείνουν οι αρκούδες.

Ένα καταφύγιο αρκούδας στη Ρουμανία έχει προσφερθεί να δώσει στέγη στα κακοποιημένα ζώα και να τα θεραπεύσει από τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζουν.

Η μεταφορά των ζώων με πλοίο από την Μαύρη Θάλασσα αποτελεί το δυσκολότερο κομμάτι αλλά τελικά οι αρκούδες αποκτήσουν νέο σπίτι πιθανότατα θα καταφέρουν να ανακάμψουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις