Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΚΚΕ: "Προκαλεί η "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ""

ΚΚΕ: "Προκαλεί η "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ...

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις διώξεις σε βάρος όσων δεν πλήρωσαν διόδια

Προκλητική χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την κίνηση των ιθυνόντων της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ να καταθέσουν αγωγές σε όσους αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Προκαλεί η «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» Α.Ε. με τις αγωγές προς τους πολίτες γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν το χαράτσι στα διόδια. Είναι πρόκληση να το κάνει μια κρατικοδίαιτη εταιρεία, που παίρνει τεράστια κονδύλια με την εγγύηση του δημοσίου, «ξεζουμίζει» εκατοντάδες εργάτες σε άθλιες συνθήκες και κερδίζει από τα πανάκριβα διόδια που πληρώνει ο λαός.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αποικιοκρατίας τύπου σύμβασης που υπέγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ, υπερψήφισαν και υπερασπίστηκαν ευλαβικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στήριξαν ο βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Α. Κατσιφάρας και ο Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ Δ. Κατσικόπουλος.

Επίσης, προκαλεί τη νοημοσύνη του λαού όταν βγαίνει ο συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ του Δ. Κατσικόπουλου-δια του εκπροσώπου τύπου-και καταγγέλλει την «Ολυμπία Οδό»  Α.Ε. για τις αγωγές.

Η απαίτηση για τα λαϊκά συμφέροντα είναι: ακύρωση της αποικιοκρατικής σύμβασης με την «Ολυμπία Οδό» Α.Ε., κατάργηση όλων των διοδίων, δρόμοι ελεύθεροι για το λαό, ενιαίος αποκλειστικός δημόσιος φορέας κατασκευών που θα αναλαμβάνει όλα τα έργα.

Η πρόκληση της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» είναι ένας ακόμα λόγος να τιμωρηθούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι συνδυασμοί που στηρίζουν στους δήμους και στην Περιφέρεια. Τώρα λαϊκή αντεπίθεση με ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας τον Κ. Πελετίδη και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας τον Ν. Καραθανασόπουλο."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις