Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γκαγκάκη για ΑΝΤ1: «Από την οικογένεια δεν απολύεσαι»

Γκαγκάκη για ΑΝΤ1: «Από την οικογένεια δ...

Λύθηκε η συνεργασία της με το κανάλι

Σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα μετά τον απόλυτο πανικό που ακολούθησε τις απολύσεις στον ΑΝΤ1 λόγω περικοπών και της αποψίλωσης του τμήματος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, η επικεφαλής του τομέα, Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε δημόσια εμφάνιση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πήγε στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πάνθεον για την παράσταση «Οι άθλοι του Ηρακλή» με τον Σάκη Ρουβά και εκεί έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το τέλος της συνεργασίας με τον σταθμό, μετά από δέκα χρόνια ως «σιδηρά κυρία».

«Το ίδιο θα έκανα και εγώ αν ήμουν σύμβουλος του καναλιού. Είναι λίγο δύσκολο όταν είσαι τόσα χρόνια σε έναν τέτοιο οργανισμό να μην κατανοήσεις ότι ένα τέτοιο βήμα είναι το κατάλληλο για τη συγκεκριμένη εποχή. Μπορεί να είναι κάπως στενάχωρο. Ήμουν δέκα χρόνια κάθε μέρα. Είναι η οικογένειά μου. Και από την οικογένεια δεν απολύεσαι... Ως άνθρωπος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, θεωρώ αντιεπαγγελματικό να πω

"Κύριοι, λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ να μείνω". Θα μείνω για δύο μήνες τουλάχιστον για να βοηθήσω στην προσαρμογή. Δεν μένω τυχαία, δεν μιλάω τυχαία...» , είπε στο Etv.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight