Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Η τρέλα για το βινύλιο γίνεται κίνημα! Πίσω στα ...αναλογικά για εκατοντάδες λάτρεις της μουσικής που έχουν στην συλλογή τους...θησαυρούς!

Πάτρα:Η τρέλα για το βινύλιο γίνεται κίν...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Διήμερο για τους vinyl maniacs

Ένα γκρουπ που απευθύνεται σε ενεργούς συλλέκτες από την ευρύτερη περιοχή των Πατρών, και στοχεύει στην προώθηση της κουλτούρας των Δίσκων Βινυλίου με τον αγνό τρόπο που κάποιοι μεγαλώσαμε , αλλά και την γνωριμία vinyl maniacs μεταξύ τους «παίζει» δυνατά στο δικό του ρυθμό μέσω του facebook.

Οι Patras Vinyl Lovers μετρούν ήδη σχεδόν 300 μέλη και συχνά συναντιούνται για κουβεντούλα, ανταλλαγές και παζάρια των original, ΝM, 7'' , bootlegs κ.ο.κ

Στόχος της ομάδας… να κάνει το χόμπυ μερικών ανθρώπων που μοιράζονται την ίδια τρέλα για το αγαπημένο αναλογικό μέσο,κίνημα.

Χθες και σήμερα πολυχώρο Συνδετήρας στην Πάτρα φιλοξενήθηκε το «Patras Vinillium 2015», ένα διήμερο που απευθύνεται σε ενεργούς συλλέκτες από την ευρύτερη περιοχή των Πατρών, και στοχεύει στην προώθηση της κουλτούρας των δίσκων βινυλίου με τον αγνό τρόπο του παρελθόντος, αλλά και την γνωριμία των φανατικών του βινυλίου μεταξύ τους.

Το διήμερο διοργανώθηκε από την ομάδα «Patras Vinyl Lovers».

Στο παζάρι εκτός των άλλων παρουσιάστηκε και δίσκος με ημερομηνία έκδοσης 7 του 54, από τα πρώτα νούμερα κοπής της Deutsche Grammophon και η μετάβαση από τους δίσκους γραμμοφώνου στους δίσκους βινυλίου .

Giannis Sotiropoulos (60s psych & garage)
Peris Mihos (Sixties inspired tunes)
Christos Sotiropoulos (indie & alternative)
Ουροβόρος Όφις

Fanis Panourgias (DJ Found of Ground Zero)
Harry Yiannakopoulos (One Step Beyond)
+++ surprise set

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις