Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρήστος Πατούχας: Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν την τεράστια δυσκολία της απεξάρτησης και της κοινωνικής επανένταξης

Χρήστος Πατούχας: Όσοι έχουν ασχοληθεί γ...

Σχόλιο της Ανυπότακτης Πολιτείας για το θέμα που ανέκυψε με τον απεξαρτημένο πατρινό

Στο θέμα που ανέκυψε με την καταδίκη πατρινού απεξαρτημένου απο τα ναρκωτικά για υπόθεση σχετική  με την περίοδο που ήταν χρήστης παρεμβαίνει και ο επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας Χρήστος Πατούχας.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα, γνωρίζουν την τεράστια δυσκολία της απεξάρτησης και της κοινωνικής επανένταξης για όλους τους χρήστες ναρκωτικών. Γνωρίζουν τις τεράστιες προσπάθειες, που απαιτούνται από τις οικογένειες και τους ίδιους, γνωρίζουν τις καθημερινές μάχες στις οποίες πρέπει να αναδειχτούν νικητές. Αλλά και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε απόσταση από το πρόβλημα, γνωρίζουν ότι στην διάδοση των ναρκωτικών, εμπλέκονται μεγάλα συμφέροντα και οι χρήστες είναι στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων τα θύματα, οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης. Όλοι μας, επίσης, γνωρίζουμε, ότι στις φυλακές όχι μόνο δεν γίνεται «σωφρονισμός», αλλά αποτελούν και κέντρο διακίνησης ναρκωτικών.

Με βάση τα παραπάνω, η καταδίκη του απεξαρτημένου συμπολίτη μας Γιώργου Χριστόπουλου, δεν αποτελεί μόνο μια άδικη απόφαση.Αποτελεί και μια ανόητη απόφαση, την στιγμή που αποδιοργανώνει την ζωή ενός ανθρώπου που μόλις μπήκε σε τάξη και τον εκθέτει στον κίνδυνο, να χάσει την επίπονη και βασανιστική προσπάθεια των έξη χρόνων που κατέβαλλε αυτός και η οικογένεια του.

Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες του συμπολίτη μας και του ΚΕΘΕΑ- ΟΞΥΓΟΝΟ, για την άμεση αλλαγή της απόφασης αυτής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις