Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στον ΑΝΤ1!Επιχείρηση...σκούπα έθεσε εκτός καναλιού την Κατερίνα Γκαγκάκη και άλλα κορυφαία στελέχη!

Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στον ΑΝΤ1...

Δραματικές περικοπές...

Η αποψινή νύχτα έμοιαζε με την νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στον ΑΝΤ1. Αναμφισβήτητα πρόκειται για την νύχτα της μεγάλης κρίσης, μιας και δεκάδες στελέχη και υπάλληλοι του καναλιού του Αμαρουσίου βρίσκονται εκτός.

Με μία πρωτοφανή επιχείρηση - σκούπα που αποφάσισε η διοίκηση, στελέχη που εδώ και πολλά χρόνια βρισκόντουσαν στα πιο νευραλγικά πόστα του ΑΝΤ1 αποτελούν πλέον παρελθόν. Από την επιχείρηση - σκούπα του καναλιού δεν γλίτωσε ούτε και η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Κατερίνα Γκαγκάκη, ούτε όμως και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του καναλιού, Κώστας Τσολάκης. Εκτός από την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Κώστα Τσολάκη, την έξοδο του καναλιού απ ΄ότι έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα είδαν και οι : Γιάννης Δριμυλής, Ειρήνη Βλάχου, Σοφία Τατά, Ιόλη Παπαδερού.... και έπεται και συνέχεια. Ας ευχηθούμε βέβαια να μην επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο,το σενάριο εκείνο που κυκλοφόρησε αργά και θέλει το κανάλι να προχωρά συνολικά σε 100 και πλέον απολύσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές τα τμήματα εκείνα του καναλιού που πλήττονται περισσότερο από αυτό το τσουνάμι των απολύσεων είναι τα τμήματα των δημοσίων σχέσεων, του μάρκετινγκ, αλλά και του creative, μιας και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ΑΝΤ1 αποφάσισαν στο πλαίσιο των δραματικών περικοπών που θα πραγματοποιούνταν να προχωρήσουν με ταχύρυθμες διαδικασίες στην συγχώνευση δύο τμημάτων σε ένα, δηλαδή του μάρκετινγκ - creative και των δημοσίων σχέσεων. 

Απ΄ ότι είμαστε σε θέση δε να γνωρίζουμε σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα των δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 (ένα τμήμα που υπήρξε από την πρώτη στιγμή στον ΑΝΤ1 και για δύο και πλέον δεκαετίες έγραψε κι αυτό την δική του ξεχωριστή ιστορια στο χώρο των δημοσίων σχέσεων και της τηλεόρασης) πρέπει να πούμε πως οι δημόσιες σχέσεις περνούν σε μία εντελώς διαφορετική φάση και βάση μιας και θα ανατεθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες. 

Όλη αυτή η λαίλαπα των αποχωρήσεων αποφασίστηκε (όπως ίσως ήδη φαντάζεσαι) λόγω της οικονομικής κρίσης και της γενικότερης ρευστότητας που παρατηρείται στον χώρο των ΜΜΕ κυρίως μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και των αρνητικών προβλέψεων, όπου τα πάντα στο χώρο των Media μοιάζουν με κινούμενη άμμο!

"Δυστυχώς αυτή είναι μόνο η αρχή... Δυστυχώς, όλο αυτό δεν θα σταματήσει εδώ", αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν: 

"Εχουν αποφασιστεί κι άλλες απολύσεις, όπως επίσης έχουν αποφασιστεί και δραματικές μειώσεις μισθών που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αγγίξουν ακόμα και το 40,0%"!

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight