Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γεωργαλής: "Κομβικό παιχνίδι με Κολοσσό"

Γεωργαλής: "Κομβικό παιχνίδι με Κολοσσό"

Τόνισε ο παίκτης του Απόλλωνα

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του θα επιδιώξει αύριο (17.00) εκτός έδρας ο Απόλλωνας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, για τη 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Γεωργαλής, αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ στις δυσκολίες της αναμέτρησης και το πόσο ισχυρή έδρα αποτελεί το Βενετόκλειο.

Αναλυτικά : «Στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Κηφισιά φανήκαμε τυχεροί στο τέλος. Η Κηφισιά ήλεγχε τον αγώνα για 32 λεπτά, αλλά εμείς καταφέραμε τελικά να πάρουμε τη νίκη. Επειδή με ρώτησαν αρκετές φορές για το τρίποντο που έβαλα και περάσαμε μπροστά στο σκορ, το μόνο που έχω να πω είναι πως δέχθηκα μια πολύ καλή πάσα από τον Ελ Αμίν. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε.

Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι και ήμασταν όλοι παρόντες. Δεν είχαμε -ευτυχώς- ούτε τραυματισμούς ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι αυτό απέναντι στον Κολοσσό στην προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση της 6ης ή και της 5ης θέσης. Πάμε στη Ρόδο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.

Η τύχη είναι με τους τολμηρούς. Ο αντίπαλός μας δεν είναι η ίδια ομάδα του πρώτου γύρου. Έχει αλλάξει προπονητή και 3-4 παίκτες. Είναι ομάδα καλά δουλεμένη, αυτό που λέμε «ομάδα προπονητή». Πρέπει να δώσουμε προσοχή συνολικά στον αντίπαλο και όχι ειδικά σε κάποιον παίκτη.

Ο Κολοσσός διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα και εμφανίζεται διαφορετικός μέσα στο Βενετόκλειο. Για εμένα δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω ως αντίπαλος στα πάτρια εδάφη. Το καλό είναι ότι θα δω τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Μέχρι εκεί. Είμαι παίκτης του Απόλλωνα!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports