Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Φιλολογικό βραδινό με τον δικηγόρο και συγγραφέα Ευάγγελο Λ. Τρίγκα την Δευτέρα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη

Φιλολογικό βραδινό με τον δικηγόρο και σ...

Στις 19.00 το απόγευμα

Η Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος όπου πρόεδρος είναι ο δικηγόρος και συγγραφέας Λεωνίδας Μαργαρίτης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών προσκαλούν το κοινό σε ένα φιλολογικό βραδινό αυτή την Δευτέρα 2/3/2015 στις 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα του αναγνωστηρίου της Δηµοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών στην οδό Μαιζώνος και Φιλοποίμενος.

Στην εκδήλωση θα µιλήσει ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος και συγγραφέας Ευάγγελος Λ. Τρίγκας µε θέµα: «Η ετυµολογία του Α', του πρώτου γράµµατος του Ελληνικού Αλφαβήτου µέσα από τη µυστική παράδοση».

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Ο Ευάγγελος Λ. Τρίγκας είναι δικηγόρος και έχει γεννηθεί στην Κοινότητα Δαμακινίου του Δήμου Ερινέου Αχαΐας.

Σπούδασε Νομικά στη Θεσσαλονίκη και δικηγορεί στην Πάτρα. Έχει γράψει επτά (7) βιβλία. Το 1990 ανακάλυψε στην Ιθάκη το Παλάτι του Οδυσσέα, ανακάλυψη που όπως αναφέρει, σήμερα αποπειρώνται να την σφετερισθούν συγκεκριμένοι αρχαιολόγοι και συγκεκριμένοι συγγραφείς.

Το 1997 ξεκίνησε ένα πανελλήνιο κίνημα για την διάσωση των «Κοινοτήτων των Ελλήνων», τις οποίες διέλυε και συνένωνε σε μεγάλους Δήμους η τότε Κυβέρνηση. Το κίνημα όμως αυτό υπονομεύθηκε και απέτυχε, πλην όμως κατέγραψε την βαθειά αγάπη του ελληνικού λαού στην Άμεση Δημοκρατία του Κοινοτισμού και στους πάτριους Θεσμούς και την βούλησή τους για την υπεράσπισή τους.

Επί μία 15ετία έχει ερευνήσει, βρει και φιλοτεχνήσει το γενεαλογικό δένδρο των Τριγκαίων και εν συνεχεία ερεύνησε τα γενεαλογικά δένδρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά του Τουρκοφάγου και άλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture