Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αλεξίου, Θεοδωρίδου,Αργυρός, Λοτσάρη έρχονται στην Πάτρα τον Μάρτιο

 Αλεξίου, Θεοδωρίδου,Αργυρός, Λοτσάρη έρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Πολλοί καλλιτέχνες θα επισκεφτούν την Αχαΐκή Πρωτεύουσα τον Μάρτιο για να πραγματοποιήσουν ζωντανές εμφανίσεις.Φαίνεται ότι η Πάτρα αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς γνωστούς τραγουδιστές που χαίρονται πάντα να συναντάνε το κοινό της.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο πρώτος που θα διασκεδάσει τους Πατρινούς αφού  θα τραγουδήσει στην πόλη το Σάββατο 7 Μαρτίου, έχοντας στο πλευρό του την Χριστίνα Σάλτη, στο "Ακρωτήρι".

Ο γνωστός τραγουδιστής που αυτή την περίοδο υπηρετεί την μαμά πατρίδα θα βρεθεί για μια και μοναδική βραδιά στην πόλη που αγαπά και θα χαρίσει στο κοινό της μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια.Το νέο του single με τίτλο “Δεν χωρίζουν οι καρδιές” έχει ήδη αγαπηθεί ενώ δεν σταματά να σχεδιάζει τα επόμενα βήματα του.

Στο ίδιο μαγαζί τον Μάρτιο θα εμφανιστούν και δυο ιδιαίτερα εντυπωσιακές και ξεχωριστές γυναίκες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα επισκεφτεί για μια ακόμη φορά την αγαπημένης Πάτρα. Αυτή την φορά  οι Πατρινοί θα την απολαύσουν στο πρόγραμμα που παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους στην Αθήνα.

Οι δύο τους θα χαρίσουν στο κοινό τους μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια στις 24 Μαρτίου.

Η Νίνα Λοτσάρη στα τέλη του Μαρτίου θα βρεθεί στην γενέτειρα της   στην οποία  θα μεταφέρει την φετινή της μουσικοχορευτική παράσταση απο το Casablanca Music Hall.

Επί σκηνής θα δούμε πάθη, ίντριγκες και δολοπλοκίες εμπνευσμένες από την διάσημη αμερικανική τηλεοπτική σαπουνόπερα "Δυναστεία", με υπόκρουση διεθνή κομμάτια και άκρως θεαματικά κοστούμια.

Μαζί  έρχονται ο ηθοποιός-σοουμαν Παναγιώτης Πετράκης, ο conferasier Ζανό Ντάνια και ο πατρινός βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης. Α.ΜΠ

Η Χαρούλα Αλεξίου με την μαγική φωνή της θα ταξιδέψει  όσους βρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 23 Μαρτίου.

Εκεί θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με μοναδικά και διαχρονικά τραγούδια που παραμένουν αγαπημένα εδώ και δεκαετίες. Στις "αποσκευές της" έχει και την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Τα όνειρα γίνονται πάλι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View