Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H δραματική ταινία εποχής "Μακριά από το Πλήθος" έρχεται τον Ιούνιο στις ελληνικές αίθουσες

H δραματική ταινία εποχής "Μακριά α...

Πρωταγωνιστεί η Κάρει Μάλιγκαν

Το ερχόμενο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 25 Ιουνίου 2015 και μετά, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Ελλάδας σε διανομή από την Odeon, η ταινία «Μακριά από το Πλήθος - Far From the Madding Crowd».

Βασισμένη σε ένα από τα σημαντικότερα και πιο διάσημα μυθιστορήματα όλων των εποχών, με την υπογραφή του Τόμας Χάρντι (1840-1928), η ταινία αφηγείται την ιστορία της ανεξάρτητης, όμορφης και πεισματάρας Μπαθσίμπα Εβερντίν (στο ρόλο η γλυκιά Κάρεϊ Μάλιγκαν των φιλμ «The Great Gatsby», «Inside Llewyn Davis», «Μία κάποια Εκπαίδευση»), που προσελκύει τρεις πολύ διαφορετικούς μνηστήρες.

Πρώτος απ’ όλους είναι ο βοσκός Γκάμπριελ Όουκ (Ματίας Σένερτς, «Rush and Bone», «The Drop») που μαγεύεται από τον δυναμισμό της, δεύτερος ο όμορφος και παράτολμος λοχίας Φρανκ Τρόι (Τομ Στάριτζ, «On the Road») και τρίτος, ο πλούσιος, ώριμος εργένης Ουίλιαμ Μπόλντγουντ (στο ρόλο ο Μάικλ Σιν, «Η Βασίλισσα», «Frost/Nixon», «Masters of Sex»).

Η διαχρονική ιστορία των επιλογών και του πάθους της Μπαθσίμπα εξερευνά την φύση των σχέσεων και της αγάπης καθώς και της ικανότητας του ανθρώπινου πνεύματος να ξεπερνά τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα και επιμονή.

Το βιβλίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει το μακρινό 1874 και η ιστορία εκτυλίσσεται στην Βικτωριανή Αγγλία.

Η σκηνοθεσία είναι του 46χρονου Δανού σκηνοθέτη Τόμας Βίντερμπεργκ (Festen, Τhe Hunt).

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την 1η Μαΐου 2015.

Το ίδιο στόρι έχει ξαναγυριστεί στον κινηματογράφο το 1967 από τον Τζον Σλέζινγκερ με πρωταγωνιστές την Τζούλι Κρίστι, τον Τέρενς Σταμπ, τον Πίτερ Φιντς και τον Άλαν Μπέιτς.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture