Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγνωστες γυναίκες 11 ώρα το βράδυ χτυπούσαν κουδούνια στην Πάτρα λέγοντας ότι ήταν από το ΙΚΑ!

Άγνωστες γυναίκες 11 ώρα το βράδυ χτυπού...

Ένοικοι πολυκατοικιών που τις αντιλήφθηκαν, ανέφεραν πως κάτι τέτοιο και μάλιστα βραδινή ώρα είναι σίγουρα ύποπτο

Αλήθεια πως θα σας φαινόταν στις 11 περίπου το βράδυ μία καθημερινή  να σας χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού σας, δύο άγνωστες μεσήλικες γυναίκες και να σας έλεγαν ότι είναι από το ΙΚΑ!

Αυτό τουλάχιστον συνέβη σύμφωνα με καταγγελία ηλικιωμένης γυναίκας, κατοίκου Πατρών στο κέντρο της πόλης, η οποία πριν λίγες μέρες, μετά το καρναβάλι άκουσε να χτυπά το κουδούνι του διαμερίσματος της όπου κατοικεί με την οικογένεια της και ανοίγοντας διστακτικά αντίκρισε δύο άγνωστες γυναίκες γύρω στα 50, οι οποίες είπαν ότι ήταν από το ΙΚΑ και ότι ήθελαν να της υποβάλλουν ορισμένες ερωτήσεις.

Η γυναίκα που αιφνιδιάστηκε αρχικά, αντέδρασε δυναμικά και οι δύο άγνωστες που στέκονταν η μία πίσω από την άλλη, έφυγαν άρον άρον, ωστόσο πήγαν με θράσος και χτύπησαν και σε άλλα κουδούνια.

Τέτοια βραδινή ώρα να ήταν δημόσιοι υπάλληλοι σε υπηρεσία δεν συνάδει και δεν φαίνεται λογικό. Έτσι καλό είναι ο κόσμος να έχει το νου του και να προσέχει και αν αντιληφθεί ή υποπτευθεί αντίστοιχο περιστατικό να ειδοποιήσει αμέσως την αστυνομία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις