Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πες το με νόημα...

Πες το με νόημα...

Tα χέρια σου μιλούν!

Η Νοηματική είναι ένας εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας που απελευθερώνει, καθώς πρόσωπο, χέρια και σώμα συμμετέχουν αρμονικά.

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής (Κ.ΕΛ.ΝΟ.) παρέχει μαθήματα Νοηματικής όλων των επιπέδων, προετοιμασίας Επάρκειας και διερμηνείας, ενώ λειτουργούν και τμήματα μικρής διάρκειας, γνωριμίας με τη Νοηματική για μικρούς και μεγάλους.

Τα μαθήματα γίνονται σε ένα μοντέρνο χώρο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας (διαδραστικοί πίνακες, skype κ.λπ.) και στους μαθητές παρέχεται έντυπο και ψηφιακό υλικό (βίντεο εξάσκησης κλπ) για την καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση της γλώσσας.

Επιτυχία του κέντρου, αλλά και εγγύηση για τις εξετάσεις, είναι η αποκλειστική μας συνεργασία με τους πιστοποιημένους δασκάλους Νοηματικής κυρίων Θεόδωρο Ντέλη, Ανδρέα Ρήγα και Ανδρέα Μαντέλη.

Το Κ.ΕΛ.ΝΟ. είναι η μοναδική ιδιωτική πιστοποιημένη σχολή Νοηματικής στη Δυτική Ελλάδα, από την οποία μπορεί να λάβει κάποιος μέρος στις εξετάσεις Επάρκειας της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος και η πιστοποίηση είναι προσόν για όσους θέλουν να εργαστούν στα ειδικά σχολεία.

Μάθετε περισσότερα εδώ: noimatiki.gr ή επικοινωνήστε στο: 2610242762

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά