Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θύματα της κρίσης και τα σκουπίδια- Μειώθηκαν από 130.000 τόνους σε 95.000, σε ένα χρόνο- Παραμένουν όμως αυτοί που ψάχνουν στους κάδους

Πάτρα: Θύματα της κρίσης και τα σκουπίδι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εικόνες θλίψης

Οι Άθλιοι των Πατρών. Τέλη Φεβρουαρίου, και εντοπίσαμε άλλο έναν άνθρωπο να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για κάτι χρήσιμο. Είτε τροφή, είτε κάτι που θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει.

Μια γυναίκα -όχι μεγαλύτερη απο 55 χρονών- έχει σκύψει πάνω από κάδο στην περιοχή του Α' νεκροταφείου Πατρών και αναζητά κάτι που περίσσεψε από εκείνους που ακόμη έχουν να καταναλώσουν. Κι όμως δεν βρήκε τίποτα, παρα μόνο μια σπασμένη ομπρέλα...

Σε πρόσφατη συνομιλία μας με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και ενώ μας ανέλυε την τρέχουσα κατάσταση με τα σκουπίδια και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πάτρα με τον βασικό ΧΥΤΑ της, μας ανέφερε επίσης κάτι που μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει.

"Τα σκουπιδια της πόλης μειώθηκαν σημαντικά μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Το 2013 έγινε αποκομμιδή 130.000 τόνων απορριμμάτων ενώ το 2014 μειώθηκαν σε μόλις 95.000", είπε στο thebest.gr ο κ. Χρήστος Κορδάς. Και μας εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό. "Οι πολίτες καταναλώνουν πολύ λιγότερα. Γι αυτό και τα σκουπίδια μειώθηκαν" είπε με νόημα ο αντιδήμαρχος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις