Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Περισσότερες συμμετοχές φέτος στον 9ο Διαδικτυακό Κρυμμένο Θησαυρό

Πάτρα: Περισσότερες συμμετοχές φέτος στο...

Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 400

Περισσότερες ήταν φέτος οι συμμετοχές στον 9ο Διαδικτυακό Κρυμμένο Θησαυρό, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση."Η φετινή διαδικασία αποτέλεσε εφαρμογή/παιχνίδι μέσω της πλατφόρμας του facebook και έτσι είχε τη δυνατότητα να επικοινωνηθεί και να προσελκύσει περισσότερους κυνηγούς, εντός και εκτός των τειχών της χώρας. Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 400 αριθμός υπερτριπλάσιος κατά μέσο όρο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ενώ τις ερωτήσεις του παιχνιδιού διάβασαν περίπου 4.000 άτομα από τις αναρτήσεις που γίνονταν στην σελίδα του παιχνιδιού στο facebook.

Επίσης το γεγονός ότι το Παιχνίδι ήταν διαθέσιμο σε δυο γλώσσες (Ελληνικά-Αγγλικά), έδωσε τη δυνατότητα σε συμμετοχή παικτών από διάφορες χώρες εκτός Ελλάδας όπως Αγγλία, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία. Επίσης η φετινή διαδικασία διευκολύνθηκε λόγω της δυνατότητας συμμετοχής στο παιχνίδι για πρώτη φορά μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets και όχι αποκλειστικά μέσω σταθερών υπολογιστών, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Θετική εντύπωση άφησε στους διαδικτυακούς κυνηγούς η δυνατότητα να βλέπουν όλες τις ερωτήσεις της κάθε φάσης χωρίς να αναγκάζονταν να δώσουν απάντηση σε κάθε ερώτηση για να προχωρήσουν στην επόμενη, όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η πρόβλεψη αυτή συνετέλεσε στην καλύτερη λειτουργία του παιχνιδιού για τους συμμετέχοντες καθώς και στην συμμετοχή στο Παιχνίδι ακόμη και την τελευταία ημέρα.

Τέλος πολύ επιτυχημένη κρίθηκε από σχόλια των συμμετεχόντων η Φάση της Τελικής Αναμέτρησης που οδήγησε στην ανεύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και η οποία διενεργήθηκε μέσω του εργαλείου "Street View" της  Google. Αρχικά έστελνε τους παίκτες εικονικά σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες ανά την υφήλιο που η ονομασία τους σχετιζόταν με τον Κρυμμένο Θησαυρό (Hidden Treasure) και τελικά τους οδηγούσε στο βιβλιοπωλείο Thesaurus στην Αυστραλία όπου υπήρχε μια λίστα με Βιβλία - Θησαυρούς ένα από το οποίο αποτέλεσε τον φετινό Θησαυρό.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20/2/15 με την ευχή όλων ο 10ος Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός του 2016 να καταστεί το ίδιο και γιατί όχι ακόμα πio επιτυχημένος".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture