Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Γιουρόπα Λιγκ

Αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Γιουρόπα Λιγκ

Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Ντνίπρο

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ντνίπρο, μένοντας στο 2-2 με τους Ουκρανούς (στη ρεβάνς του 2-0 στο Κίεβο), αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη.

Πληρώνοντας τόσο στο Κίεβο, όσο και στη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη» τα αμυντικά του λάθη, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League.

Το γρήγορο γκολ του Μήτρογλου έδωσε ελπίδα για την ολική επαναφορά, όμως η «φθηνή» ισοφάριση με τον Φέντορτσουκ και η αποβολή του Μιλιβόγεβιτς τον άφησε να παλεύει με άνισους όρους.

Παρόλα αυτά δεν τα παράτησε, ισοφάρισε –έστω και αργά- με το πέναλτι του Τσόρι, όμως η ισοφάριση του Κάλινιτς στις καθυστερήσεις και το τελικό 2-2, του στέρησε τη δυνατότητα να αποχαιρετήσει με νίκη τη διοργάνωση.

Γκολ: 14' Μήτρογλου, 89' (πεν.) Ντομίνγκες / 22' Φεντέτσκι, 90+2' Κάλινιτς

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Αφελάι (65’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (65’ Ντοσεβί), Μήτρογλου.

Ντνίπρο (Μίρον Μάρκεβιτς): Μπόικο, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εγκίντιο, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους, Ζοζούλια (62’ Κάλινιτς).

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports