Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γερμανίδα δημοσιογράφος με διερμηνέα και τηλεοπτικό συνεργείο στην Πάτρα για το καρναβάλι

Γερμανίδα δημοσιογράφος με διερμηνέα και...

Τράβηξε πλάνα κυρίως από το άρμα με τον Τσίπρα, τον Σαμαρά και την Μέρκελ και τα σατιρικά γκρουπ όπως το πλήρωμα 40

Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι και συγκεκριμένα το MOMA1 είχε στείλει συνεργείο με Γερμανίδα δημοσιογράφο το οποίο κατέγραψε διάφορα από τα δρώμενα του Πατρινού Καρναβαλιού και κυρίως τον παλμό των παρελάσεων του τελευταίου σαββατοκύριακου και την σάτιρα ορισμένων από τα γκρουπ όπως το γκρουπ 40 όπου επικεφαλής είναι η Πηνελόπη Αλιβιζάτου και ο Νίκος Μαρμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε μαζί της και διερμηνέα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στα άρματα του Καρναβαλικού εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων και δη σε αυτό της πολιτικής σάτιρας με τον Τσίπρα, τον Σαμαρά και την Μέρκελ όσο και σε ορισμένα σατιρικά γκρουπ όπως το γκρουπ 40 που φέτος γιόρτασε και τα 40 του χρόνια από τότε που πρωτοσυμμετείχε στον Κρυμμένο Θησαυρό.

Το πλήρωμα 40 είχε για θέμα «Μ’…άλλον τον Ήπιαμε» όπου η στολή των καρναβαλιστών ήταν μπλε και πράσινες χήρες με τις ανάλογες «πλερέζες» και φυσικά και τα αντίστοιχα πολιτικά "αστεία" μηνύματα σε πλακάτ!

Τα αποσπάσματα από το καρναβαλικό οδοιπορικό των Γερμανών στην πρωτεύουσα του κεφιού, την Πάτρα προβλήθηκαν όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Νίκος Κανελλάκης εκ των βασικών μελών του γκρουπ 40, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 το πρωί στην πολιτικοσατιρική εκπομπή του καναλιού. Τώρα τι εντύπωση έκανε στους Γερμανούς τηλεθεατές και αν αντιλήφθηκαν το χιούμορ και την σάτιρα των Πατρινών, δεν ξέρουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight