Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

To βιβλίο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα "Σονέτα για τα χείλη σου" παρουσιάζεται στο Αίγιο

To βιβλίο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα "Σ...

Αυτή τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 στις 21.00 στον πολιτιστικό πολυχώρο «Πολυτεχνείο»

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση τους στην Αθήνα, οι εκδόσεις Anima Libri προσκαλούν το κοινό, αυτή την φορά στο Αίγιο όπου και θα γίνει η νέα εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Σονέτα για τα χείλη σου" του Πατρινού συγγραφέα και σκηνοθέτη, καλλιτεχνικού υπεύθυνου του θεάτρου Act, Τηλέμαχου Τσαρδάκα σε μια παρουσίαση βιβλίου εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Δεκαεννέα Ανοιξιάτικα σονέτα για την περιπέτεια του έρωτα εν μέσω τραγουδιών και μελωδιών και εικόνων.

Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 στις 21.00 στον πολιτιστικό πολυχώρο «Πολυτεχνείο» στο Αίγιο.

Στο πιάνο θα είναι ο Διονύσης Μπάστας

Κολάζ: Δημήτρης Γιαννακούλιας

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Μίνως Ευσταθιάδης.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας έχει γεννηθεί το 1978. Μεγάλωσε ανάμεσα στην Πάτρα και την Αγιά Φωτιά της Χίου. Σπούδασε Νομικά και Διεθνείς Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι στην Αγγλία και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική, Ασφάλεια και Ολοκλήρωση στα Βαλκάνια, στο UCL του Λονδίνου. Έχουν εκδοθεί οι εξής συλλογές με ποιήματά του: Αιμοσφαίριο του ουρανού (Αχαϊκές Εκδόσεις, 1998), Μικρές μπαλάντες γι’ απόψε (εκδόσεις Λιβάνη, 2003), Το σκοτεινό αγγελάκι και το δέντρο (Εκδόσεις Γαβριηλίδη, 2007), και τα εξής θεατρικά έργα: Το Σκυλί του Ωρίωνα (εκδόσεις Χαραμάδα, 2011), Δεν είναι αλήθεια (Εκδόσεις Κήπος με τις Λέξεις, 2009—μαζί με τρεις ακόμα συγγραφείς).

Έχει επίσης γράψει τα θεατρικά έργα Πούπουλα και Το Χώμα λερώνει, ενώ ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε πολλά λογοτεχνικά περιοδικά και ανθολογίες και έχουν μεταφραστεί σε έντεκα γλώσσες. Έχει σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει παίξει, ως ηθοποιός, σε λίγες. Έχει σκηνοθετήσει την ταινία μικρού μήκους «Θέλω να πάρω κάτι από τα χέρια σου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View