Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία:Εξιχνιάστηκαν οι ληστείες στα ΕΛΤΑ Βάρδας και σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο - Οι δράστες είχαν γαζώσει το αστυνομικό τμήμα με καλάσνικοφ

Ηλεία:Εξιχνιάστηκαν οι ληστείες στα ΕΛΤΑ...

Στη φυλακή ήδη για ληστεία κάποιοι από τους φερόμενους ως δράστες

Δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων για την κινηματογραφική ληστεία που είχε σημειωθεί στα ΕΛΤΑ Βάρδας τον Δεκέμβριο του 2012 σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι τρεις είναι ήδη στη φυλακή για ληστεία.

Μάλιστα οι ίδιοι φέρονται να είναι οι δράστες και της ληστείας που είχε σημειωθεί επίσης τον Σεπτέμβριο του 2012 σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο.

Οι δράστες από τα ΕΛΤΑ της Βάρδας είχαν αρπάξει σάκους με  150.000 ευρώ. Βγαίνοντας κάποιοι εκ των δραστών άρχισαν να γαζώνουν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης που βρίσκεται σε απόσταση 30 περίπου μέτρων.

Κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν και τα ελαστικά υπηρεσιακού οχήματος, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά.

Συγκεκριμένα έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, απόπειρα ανθρποκτονίας, εμπρησμό και παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και διακεκριμένες κλοπές.

Η εξιχνίαση των υποθέσεων θα παρουσιαστεί σήμερα στην Ηλεία από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Δίπλα και τον Διοικητή της Ασφάλειας Πύργου  Χαράλαμπο Πατσούρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις