Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χωρίς στέγη κινδυνεύει και πάλι να βρεθεί το Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ

Χωρίς στέγη κινδυνεύει και πάλι να βρεθε...
Μαρτάτος Tάκης

Καθώς θα αδειάσει μέσα στο επόμενο διάστημα το Σπίτι του Πολίτη πίσω από την Παντάνασσα όπου και στεγάζεται από πέρυσι

Χωρίς στέγη κινδυνεύει να βρεθεί ξανά το Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που ως γνωστό τον τελευταίο χρόνο το γραφείο του λειτουργεί στο Σπίτι του Πολίτη στην οδό 25ης Μαρτίου πίσω από το ναό της Παντάνασσας.

Το σημείο μάλιστα αυτό ήταν αρκετά εξυπηρετικό για τον κόσμο μιας και δεν ήταν μακριά από το κέντρο αλλά και σε κοντινή απόσταση από το Αρχαίο Ρωμαικό ωδείο όπου πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι οι περισσότερες από τις παραστάσεις που προγραμματίζει το ιστορικό Φεστιβάλ που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας Δ. Ανδριόπουλος το 1981 και που φέτος θα μπει στην 34η του χρονιά.

Ως γνωστό το Σπίτι του Πολίτη θα αδειάσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις υπηρεσίες, φορείς και συλλόγους που στεγάζει, γεγονός που σίγουρα θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.

Ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος και πολιτιστικός σύμβουλος του Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος ήδη ψάχνει εναλλακτικές λύσεις ενώ σκέφτεται να συναντήσει και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Βασίλη Θωμόπουλο για να συζητήσουν το πρόβλημα της στέγης αλλά και για πιθανή συνεργασία το ερχόμενο καλοκαίρι μεταξύ του Φεστιβάλ Πάτρας και του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture