Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Πλανόδιος πήγε να πουλήσει μαυροδάφνες μπροστά από ψητοπωλείο και έγινε χαμός

Πάτρα - Πλανόδιος πήγε να πουλήσει μαυρο...

Δεν έλειψαν και μεμονωμένα κρούσματα αισχροκέρδειας με καφέ στα 5 ευρώ και μπουκάλι μαυροδάφνη στα 6 ευρώ!

Το thebest.gr ανήρτησε νωρίτερα αναλυτικό κείμενο για την πραγματικά απόλυτη ασυδοσία που επικράτησε στο κέντρο της Πάτρας κατά το τριήμερο του καρναβαλιού όπως κατήγγειλε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής της περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Κοτοπούλης την τελευταία Κυριακή του Καρναβαλιού υπήρξαν περιπτώσεις απόλυτης ασυδοσίας στο κέντρο της πόλης, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα κεντρικό περίπτερο που πούλησε έξι χιλιάδες μπουκάλια μαυροδάφνη!

Επίσης, παρατηρήθηκαν περιπτώσεις παράνομων μικροπωλητών που πουλούσαν αλκοόλ στο δρόμο, άνετα επί της Ρήγα Φεραίου αλλά και σε άλλα σημεία ενώ στήθηκαν υπαίθριες ψησταριές και πωλούνταν σουβλάκια. Ακόμα υπήρξαν επιχειρήσεις που έβγαλαν στον δρόμο ηχεία με μουσική ακόμα και DJ΄s λειτουργώντας ως υπαίθρια πάρτι, κάτι που ήδη επισήμανε το thebest.gr με πιο κραυγαλέα περίπτωση αυτή του «υπερυψωμένου» dj πάνω από κατάστημα εστίασης και αναψυχής στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όπου ο ήχος ήταν τόσο εκκωφαντικός που δεν αντεχόταν όπως τόνισαν περαστικοί.

Αναφορικά με τα κρασιά μαυροδάφνη και τύπου μαυροδάφνη που διατέθηκαν αφειδώς, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr υπήρξαν και κάποια «προκλητικά» περιστατικά. Όπως πλανόδιος που είχε πάει με το καρότσι του με τα μπουκάλια μαυροδάφνη και την είχε στήσει στην Κορίνθου την Κυριακή μπροστά από ψητοπωλείο με αποτέλεσμα να βγει εξαγριωμένος ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς και να υπάρξει φραστικό επεισόδιο.

Ο πλανόδιος αντιλήφθηκε την γκάφα του και απομακρύνθηκε ωστόσο το περιστατικό φανερώνει ακριβώς την ασυδοσία και αυθαιρεσία που επικράτησε το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς σε κάποια σημεία της Πάτρας.

Ακόμα ακούστηκε πως σε ορισμένες ευτυχώς μεμονωμένες περιπτώσεις είχαμε και κρούσματα αισχροκέρδειας καθώς πουλήθηκε μικρό μπουκάλι μαυροδάφνης προς 6 ευρώ όταν όλοι πουλούσαν 3 και 3,5, άντε 4 ευρώ.

Τέλος στο κανάλι του Achaia Channel το μέλος της Γνωμοδοτικής επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού Θέμης Κανελλάκης ζήτησε την ουσιαστική συνδρομή από του χρόνου φορέων όπως ο Εμπορικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο Αχαίας ο Σύλλογος Καταστημάτων εστίασης και Αναψυχής, κ.α., οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν τα δικά τους άρματα, με δικές τους δαπάνες στις καρναβαλικές παρελάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις