Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς θα δημοσιοποιθούν τα υποψήφια φετινά τραγούδια για την Eurovision

Πώς θα δημοσιοποιθούν τα υποψήφια φετινά...

Την Πέμπτη 26/2/2015 το μεσημέρι

Αυτή την Πέμπτη 26/2/2015 θα αποκαλυφθούν τελικά ολοκληρωμένα τα πέντε τραγούδια που διεκδικούν το χρίσμα της Ελλάδας για την φετινή επετειακή 60η Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στην Αυστρία, περσινή νικήτρια του πανευρωπαικού διαγωνισμού.

Μάλιστα τα υποψήφια τραγούδια θα ακουστούν στη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Θεοδώρου, τα υποψήφια τραγούδια θα αποκαλυφθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα φιλοξενηθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όπου και θα προβληθούν τα σχετικά video clips που γυρίστηκαν προ ημερών σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Οι υποψήφιοι Barrice, C:Real και Shaya έχουν ποπ κομμάτια με αγγλικό στίχο, η νικήτρια του πρώτου The Voice, Μαρία Έλενα Κυριάκου μπαλάντα με αγγλικό στίχο και η Θωμαή Απέργη, η οποία ως γνωστό είχε ξεκινήσει την καριέρα της από την Πάτρα και έχει ξαναπάρει μέρος σε εθνικό τελικό για την Γιουροβίζιον, αν δεν κάνουμε λάθος πρόπερσι, έχει ένα κομμάτι σε τζαζ ποπ ρυθμό με ελληνικό στίχο. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα διαφημιστικά teasers που κυκλοφόρησαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015, στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» ενώ η Ελλάδα έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου 2015.

*Στο μεταξύ όπως γραφτεί το σώου της φετινής επιλογής θα το παρουσιάσει η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα όπως έγραψε το protothema.gr, η γοητευτική και δυναμική  Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες τους, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα, «Eurovision 2015, here we come!!!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight