Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται στις 6 Μαρτίου ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στην Πάτρα για μία live εμφάνιση

Έρχεται στις 6 Μαρτίου ο Δημήτρης Ζερβου...

Θα διατεθεί και η νέα του επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά "Ζωής Παιχνίδια"

Ο έντεχνος Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης, θα έρθει στην Πάτρα για μια νέα μουσική συνάντηση με το κοινό της Δυτικής Ελλάδας.

Κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας «ταξιδέψει» για μια ακόμη φορά κατά τον προσφιλή του τρόπο.

Για ένα βράδυ την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 αναμένεται να ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια. Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης Ζερβουδάκης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία του.

Με αιχμή τη νέα δισκογραφική πρόταση του με τίτλο «Ζωής Παιχνίδια» (μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ, που εξαντλήθηκε και επανακυκλοφόρησε), η δύναμη της παρέας θα ταξιδέψει το Πατρινό κοινό μέσα από τα τραγούδια σε έρωτες, στιγμές, βιώματα, ήττες μα και νίκες.

Το πρόγραμμα αυτό ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μαζί και με την Σοφία Γεωργαντζή και έξι μουσικούς το είχε παρουσιάσει πέρυσι την άνοιξη με επιτυχία στον Σταυρό του Νότου Plus στον Ν. Κόσμο στην Αθήνα.

*Να προσθέσουμε πως αριθμημένα συλλεκτικά τα αντίτυπα και της 2ης έκδοσης της νέας δουλειάς του τραγουδοποιού «Ζωής Παιχνίδια», θα διατίθενται στην πόρτα του Ghetto beer food and more στην οδό Ευμήλου, κοντά στο κτίριο της ΔΕΗ στην Πάτρα, την βραδιά της συναυλίας στις 6/3/2015 το βράδυ, μιας και δεν διατίθενται στο εμπόριο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View