Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

To DoMiSol Ensemble από το Αμβούργο στις 4 Μαρτίου 2015 στο Σκαγιοπούλειο της Πάτρας

To DoMiSol Ensemble από το Αμβούργο στις...

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Το Goethe-Zentrum Patras, σε συνεργασία με το «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»,  διοργανώνει ένα κοντσέρτο μουσικής δωματίου στο ιστορικό νεοκλασικό κτίριο του Σκαγιοπουλείου την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 8 μμ.

Θα φιλοξενηθεί και θα λάβει μέρος στην συναυλία το βραβευμένο στη Γερμανία και το εξωτερικό, μουσικό σχήμα DoMiSol Ensemble, που αποτελείται από 22 νέους ταλαντούχους μουσικούς εγχόρδων και  πνευστών του κρατικού μουσικού σχολείου του Αμβούργου της Γερμανίας και διευθύνεται από τις Ewelina Nowicka και  Mariola Rutschka.

Το κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία και προς χάριν των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αχαΐας - Σκαγιοπούλειο, του «Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ: Σολωμού & Αρχιεπισκόπου Ιεροθέου, Πάτρα.

Η Ορχήστρα DolMiSol από την βιολονίστρια και μουσική παιδαγωγό Inna Schmidt ενώ από το 2013 διευθύνεται από την Πολωνή βιολονίστρια και συνθέτρια Ewelina Nowicka. Εκτός από τακτικά μουσικά κοντσέρτα στην Γερμανία, το συγκεκριμένο μουσικό σχήμα έχει εμφανιστεί στην Ιταλία, την Κίνα και αλλού.  Η DolMiSol πέρυσι έπαιξε σε συναυλία στο διάσημο Oriental Art Center στην μακρινή Shanghai.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View