Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο δρόμος- φέτες της Οβρυάς Πατρών, δίπλα στο δημοτικό σχολείο- Ώσπου μια νταλίκα εκσφενδόνισε ένα κομμάτι του οδοστρώματος- παζλ, πάνω σε έναν μαθητή

Ο δρόμος- φέτες της Οβρυάς Πατρών, δίπλα...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Αγανακτισμένοι γονείς και κάτοικοι

Αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η οδός Ντεβέ, η κεντρική οδός της Οβρυάς Πατρών από όπου περνάνε καθημερινά, φορτηγά, λεωφορεία, απορριματοφόρα μέχρι και νταλίκες. Είναι η οδός που συνδέει την κάτω με την άνω Οβρυά, από την οποία  διέρχονται επίσης σε καθημερινή βάση μαθητές δημοτικού και Λυκείου.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες του thebest.gr η λήψη των οποίων έχει γίνει από διάφορα σημεία αυτής της μνημειώδους οδού μιας σύγχρονης πόλης, της τρίτης στη χώρα εν έτει 2015, ο δρόμος έχει κοπεί σε πολλά μικρά κομμάτια τα οποία με τη διέλευση βαρέων οχημάτων εκτοξεύονται και η οδός εξακολουθεί να απολεπίζεται.

Η οδός Ντεβέ, θα συνέχιζε την απολέπισή της χωρίς να της έδινε κανείς σημασία ιδιαίτερη σε μια πόλη της οποίας όλοι σχεδόν οι δρόμοι παρουσιάζουν μια τέτοια ιδανική εικόνα, αν την προηγούμενη Πέμπτη δεν περνούσε από τον συγκεκριμένο δρόμο μια νταλίκα, η οποία πατώντας πάνω στο κομματιασμένο οδόστρωμα εκτόξευσε ένα απο τα πολλά κομμάτια του δρόμου- πίτα, πάνω σε έναν μαθητή του δημοτικού, τον οποίο για καλή του τύχη τραυμάτισε στο πόδι και όχι στο μάτι ή στο κεφάλι.

To γεγονός ώς είναι λογικό, εξόργισε τους γονείς των μαθητών καθώς το 1ο  Δημοτικό σχολείο της Οβρυάς απέχει μόλις 50 μέτρα απο το σημείο το οποίο τα παιδιά διέρχονται καθημερινά με κίνδυνο να βρεθούν αγκαλιά με μια πέτρα από τον δρόμο- ξέφτι.

Ζητούν την άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος για να μην έχουμε χειρότερα και καλούν τον δήμο να περάσει για να ρίξει μια ματιά.

Και το καλύτερο; Στο σημείο έτρεχε νερό εδώ και ημέρες από ένα φρεάτιο. Εμφανίστηκε η ΔΕΥΑΠ, έβαλε νέο φρεάτιο και το νερό, όπως βλέπετε και στην σχετική φωτό ...ξανατρέχει.

Δύο σε ένα δηλαδή. Και δρόμος- φέτες και νερό για να γλιστράει.

Δρόμοι - έλεος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις