Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Λάζαρος Κολώνας θα μιλήσει απόψε στο αμφιθέατρο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών

Ο Λάζαρος Κολώνας θα μιλήσει απόψε στο α...

Στις 19.00 το απόγευμα

Μία διάλεξη επιστημονικού, αρχαιολογικού περιεχομένου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 στο αμφιθέατρο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών στη νέα εθνική οδό Πατρών Κορίνθου, μετά τις 19.00 το απόγευμα με θέμα «Το χρονικό της ανάδειξης τριών αρχαίων πόλεων της Αιτωλοακαρνανίας,  Πάλαιρος, Οινιάδες και Πλευρώνα».

Την διάλεξη θα κάνει ο Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού Δρ. Λάζαρος Κολώνας, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από την Πάτρα και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στις αρχαιολογικές ανασκαφές της περιοχής όπως στην Βούντενη.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαίας.

*Να προσθέσουμε ακόμα πως αυτό το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαίας θα προσφέρει στους επισκέπτες του Μουσείου μία σεμιναριακή περιήγηση με τίτλο «Ματιές στα γλυπτά του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών». Η συμμετοχή στο σεμινάριο θα είναι δωρεάν κατόπιν τηλεφωνικής δήλωσης.

Η 1η Ομάδα θα ξεναγηθεί στις 10.30 το πρωί και 2η ομάδα στη 13.00 το μεσημέρι. Μέγιστος αριθμός ανά ομάδα – 15 άτομα. Υπεύθυνη σεμιναρίου – Δρ. Έλενα Παρτίδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture