Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Σεμινάριο παραδοσιακών χορών από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο

Πάτρα: Σεμινάριο παραδοσιακών χορών από ...

Το Σάββατο 28/2 και την Κυριακή 1η/3 στην αίθουσα «Αίγλη» στην Veso Mare,

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών το Σάββατο 28/2 και την Κυριακή 1η/3 στην αίθουσα «Αίγλη» στην Veso Mare, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Πρόκειται για διήμερο σεμινάριο που απευθύνεται σε μέλη χορευτικών ομάδων και δασκάλους παραδοσιακών χορών. Οι εισηγητές του σεμιναρίου, καταξιωμένοι δάσκαλοι παραδοσιακού χορού, ο Πέτρος Σέλκος και η Κατερίνα Αστερίου-Καβάζη θα μυήσουν τους συμμετέχοντες στη μουσικοχορευτική παράδοση των τόπων καταγωγής τους: την Αλμωπία και την Δράμα αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21.30 στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας» με τους «Χρυσοδάκτυλους», γνωστή ορχήστρα χάλκινων πνευστών οργάνων. Επίσης, οι μουσικοί Βασιλική Τσιαφογιάννη-τραγούδι, Κώστας Στεφανόπουλος-λαούτο-ούτι-ακορντεόν, Στέφανος Ζεράι-γκάιντα, Γιάννης Τσεντούρος-κρουστά θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους με θρακιώτικα ακούσματα.

Το γλέντι απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν την παραδοσιακή μουσική και ξέρουν να διασκεδάζουν με τον μοναδικό τρόπο που προσφέρει ένα τέτοιο γλέντι.

 

Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλ: 6972 434154 και 6976 093933.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture