Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Πανηγυρικό φινάλε με Ολυμπιάδα!

Παναχαϊκή: Πανηγυρικό φινάλε με Ολυμπιάδα!

Kαι ελεύθερη είσοδος

Η Παναχαϊκή υποδέχεται το Σάββατο το απόγευμα την Ολυμπιάδα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλουν να κάνουν πανηγυρικό φινάλε στην Αγυιά.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει σε αυτή την αναμέτρηση, αφού η Παναχαϊκή έχει εδραιωθεί εδώ και καιρό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου της, ενώ οι «πορτοκαλί» έχοντας κερδίσει την παραμονή τους είναι αδιάφοροι.

Ο σαββατιάτικος αγώνας όμως θα είναι ο τελευταίος στην Αγυιά, ενώ ανόλα πάνε καλά ο επόμενος θα είναι τη νέα σεζόν στη Βόλεϊ Λιγκ.

H Παναχαϊκή λοιπόν θέλει τους φίλους που ήταν δίπλα στην ομάδα ειδικά τη φετινή σεζόν, μαζί της στο γήπεδο προκειμένου να αποχαιρετήσουν την μέχρι τώρα επιτυχημένη φετινή χρονιά, δίνοντας το σύνθημα για την επιστροφή στην Βόλεϊ Λιγκ.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της συμπαράστασης προς την ομάδα, η διοίκηση αποφάσισε η είσοδος στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, να είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

Να θυμίσουμε ότι οι «κοκκινόμαυροι» είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα
πηγαίνοντας στα μπαράζ ανόδου, ως φαβορί για την επιστροφή τους στη Βόλεϊ Λιγκ και όπως είναι ευνόητο θέλουν να ευχαριστήσουν τους
φιλάθλους τους που σε όλες τις δύσκολες αναμετρήσεις και όχι μόνο
έδωσαν βροντερό παρών.

Πηγή: panaxaikivolley.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports