Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διδάξτε στα παιδιά πώς μια δυνατή φιλία καταφέρνει τα πάντα!

Διδάξτε στα παιδιά πώς μια δυνατή φιλία ...

Το βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “κόκκινη κλωστή δεμένη”

Ένας χιονάνθρωπος, στη μέση του χειμώνα, στη μέση μιας χιονισμένης ταράτσας, ονειρεύεται να κάνει καλοκαιρινές διακοπές. Να αφήσει πίσω του το κρύο και να πάει σε μία παραλία. Όμως ποτέ κανένας χιονάνθρωπος δεν κατάφερε να δει το καλοκαίρι. Είναι γνωστό πως οι χιονάνθρωποι δεν αντέχουν στον ήλιο... Κι όμως, μια δυνατή φιλία και ένα καλά καταστρωμένο σχέδιο είναι όλα όσα χρειάζονται για να ανοίξει ένα μυστικό πέρασμα από το χειμώνα στο καλοκαίρι, να πάει ένας χιονάνθρωπος διακοπές, να γεμίσει ο βυθός με χαμόγελα από κοχύλια.

Μέσα από το υπέροχο παραμύθι της Φωτεινής Βασιλείου, με την εξαιρετική εικονογράφηση της Νανάς Παπαδοπούλου, τα παιδιά αντιλαμβάνονται με μοναδικό τρόπο πως με τη ζεστασιά της φιλίας, την ομορφιά της συνεργασίας και τη δύναμη των υποσχέσεων, μπορούν οι άνθρωποι να πραγματοποιήσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα όνειρά τους!

"...O χιονάνθρωπος μας κοιτούσε τώρα μέσα από το μπουκάλι. Τον πήραμε κάτω στο σπίτι και επειδή έμοιαζε πολύ κουρασμένος τον βάλαμε σ’ ένα ντουλάπι και τον αφήσαμε να κοιμηθεί μέχρι να’ρθει  το καλοκαίρι. Κάτι σαν χειμερία νάρκη δηλαδή. Πού και που ανοίγαμε να δούμε αν είναι εντάξει. Συνέχιζε να κοιμάται. Για μήνες. Ώσπου έφτασε το καλοκαίρι..."

Το βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “κόκκινη κλωστή δεμένη”, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω και θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο GOTSIS,  Μαιζώνος 20-22, έναντι παλαιού Αρσακείου, καθώς & σε άλλα βιβλιοπωλεία.

Τηλ. 2610 226453, e-mail: [email protected] – www.kokkiniklostibooks.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture