Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Σε ετοιμότητα για αντιμετώπιση της κακοκαιρίας - Ο καιρός σήμερα και αύριο

Αιτωλοακαρνανία: Σε ετοιμότητα για αντιμ...

Αναλυτική πρόγνωση

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – ισχυρές καταιγίδες – πυκνές χιονοπτώσεις) από την Τετάρτη 25-02-2015 έως και την Παρασκευή 27-02-2015. Το δελτίο της ΕΜΥ διαβίβασε η Πολιτική Προστασία Αιτωλοακαρνανίας στους 7 δήμους του Νομού και τους καλεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό τους, για αντιμετώπιση προβλημάτων από αυτά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Βροχή προβλέπεται για το Αγρίνιο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 

Για αύριο Πέμπτη 26/2, ο καιρός θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις