Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: «Το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα, μια απλή βελόνα» στο θέατρο act

Πάτρα: «Το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα...

Από 28 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα

Το θέατρο act παρουσιάζει το Θέατρο Χωρίς Αυλαία στην παράσταση κουκλοθεάτρου και τρισδιάστατων σκιών για όλη την οικογένεια «Το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα, μια απλή βελόνα»

"...μια απλή βελόνα"... εκεί που η σκέψη κάνει το απλό πολύπλοκο και αφανίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια...

Tο Θέατρο Χωρίς Αυλαία ζωντανεύει την περιπέτεια της πολιτείας του Σαρλενάκ, όπου οι στενόμυαλοι κάτοικοι, με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο, στήνουν παγίδα στον ίδιο τους τον εαυτό. Ένα σωρό συμφορές έχουν πλακώσει την πολιτεία του Σαρλενάκ, όταν ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ένα παράξενο κορίτσι για να σώσει τους κατοίκους. Θα μπορέσει, όμως, ένα μικρό κορίτσι να βάλει μυαλό στους άπληστους και άμυαλους δημοτικούς συμβούλους της πολιτείας;

Μέσα από τον κόσμο του κουκλοθεάτρου , του τρισδιάστατου θεάτρου σκιών και της ζωντανής μουσικής, μέσα από συνεχείς εναλλαγές κωμικών και δραματικών καταστάσεων, μέσα από την καυστική φαιδρότητα της κούκλας και τη μαγεία της σκιάς θα ταξιδέψουμε σ’ αυτήν την αλλόκοτη πολιτεία.

Από το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα, στο θέατρο act – Γεροκωστοπούλου 65 – Πάτρα, όπου το Θέατρο Χωρίς Αυλαία μεταφέρει στη σκηνή «το κορίτσι που ζήτησε μια βελόνα, μια απλή βελόνα», αυτό το τόσο σύγχρονο παραμύθι του Χρήστου Μπουλώτη.

Η θεατρική διασκευή- σκηνοθεσία είναι του Δημ. Σιούντα, η εικαστική σύνθεση-κούκλες-φιγούρες είναι της Κων/νας Αντωνιάδου και η μουσική του Περ. Σιούντα που τη ζωντανεύει μαζί με τον Θάνο Νικόπουλο. Παίζουν: Κων/να Αντωνιάδου, Παναγιώτης Πλατής, Δημήτρης Σιούντας.

 

INFO

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Το έργο είναι αυστηρά κατάλληλο για όλους – μικρούς και μεγάλους.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Κρατήσεις 2610272037 & 6936122263

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture