Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Η ΝΕΡΙΤ δεν προνόησε να τοποθετήσει στέγαστρο για τους παρουσιαστές στην καρναβαλική παρέλαση

Πάτρα - Η ΝΕΡΙΤ δεν προνόησε να τοποθετή...

Έτσι αναγκάστηκαν να παρουσιάζουν κρατώντας ομπρέλες

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν στην δίωρης περίπου ζωντανή περιγραφή και σχολιασμό για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ, της Κυριακάτικης κεντρικής καρναβαλικής παρέλασης οι Πατρινοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Γιώργος Κοντογιάννης και Πέννυ Μακρή.

Παρουσίασαν την καρναβαλική πομπή υπό δύσκολες είναι αλήθεια συνθήκες καθώς έβρεχε, με συνέπεια και οι δύο στην μεγαλύτερη διάρκεια της μετάδοσης να κρατούν ομπρέλα. Μάλιστα ο Γιώργος Κοντογιάννης που έδειξε άνεση και καλές γνώσεις για τον θεσμό του Πατρινού καρναβαλιού αλλά και χιούμορ (το τελευταίο ήταν εντονότερο προς το τέλος) εμφανίστηκε φορώντας και μπουφάν.

Η Πέννυ Μακρή που είχε παρουσιάσει και την παρέλαση του Καρναβαλιού των Παιδιών για το Lepanto, έδειξε ζωντάνια καθώς κι ότι της ταίριαζε η συγκεκριμένη παρουσίαση ενώ αυτό που επισήμαναν και οι δύο στο τέλος της μετάδοσης στην κρατική τηλεόραση ήταν πως η Πάτρα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ξεγνοιασιάς, χαράς και κεφιού σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα υπογράμμισαν πως η Πάτρα αποτέλεσε ένα ζωντανό παράδειγμα πολύχρωμης, πολυάνθρωπης αντίστασης στην κατήφεια και τις δυσκολίες.

Να προσθέσουμε τέλος πως θα έπρεπε η ΝΕΡΙΤ και το τεχνικό της κλιμάκιο να έχει προβλέψει για ένα υποτυπώδες στέγαστρο για τους δύο παρουσιαστές έτσι ώστε να αποφύγουν την αντιτηλεοπτική λύση της ομπρέλας.

Επίσης όπως επισήμαναν πολλοί που παρακολούθησαν την τηλεοπτική μετάδοση της ΝΕΡΙΤ,  ακουγόταν σχετικά χαμηλά η καρναβαλική μουσική από την πλατεία Γεωργίου ενώ και τα πλάνα από ψηλά ήσαν ελάχιστα (υπήρξαν ωστόσο και πλάνα από την άλλη πλευρά της Κορίνθου που έρχονταν τα γκρουπ). Η μετάδοση κύλησε πάντως στα επαγγελματικά επίπεδα που μας είχε συνηθίσει η κρατική τηλεόραση και ιδιαίτερα η παλιά ΕΡΤ.

Σκηνοθέτης ήταν ο Πάρις Ποντίκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture