Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας κόβουν την πίτα τους

Οι Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας...

Την Κυριακή

Οι Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας (ΦΙΛΜΠΑ) σας προσκαλούν στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή της Πίτας την 1 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00 στον χώρο της πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών.

Την διαδικασία θα πλαισιώσει η Φιλανθρωπική εκδήλωση "EVENT4KIDS" της οποίας έσοδα θα διατεθούν στο Φ/Σ «Κιβωτός Αγάπης». Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η κοπή πίτας της πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στις 11:00.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 δεν πρόκειται να λήψει το θέαμα καθώς ο ήχος και το καμένο λάστιχο θα είναι και πάλι παρόν και αυτή τη φορά με στόχο να δοθεί ένα χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτοκίνητα, μηχανές και καρτ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον απόλυτο σκοπό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εκτός από την δυνατότητα συνοδήγησης για τον φιλανθρωπικό σκοπό,  θα γίνει συλλογή τροφίμων, παιδικών ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης. Στους  Φίλους του Ιδρύματος που θα ήθελαν να προσφέρουν σε είδος, τα είδη που έχουν ανάγκη με σειρά προτεραιότητας είναι:  Πάνες ακράτειας Ενηλίκων - Λάδι - Τυρί φέτα - Γάλα εβαπορέ, και ιματισμό (Φόρμες - Πετσέτες - Σεντόνια).

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους – λάτρεις του Χερσαίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να μας κάνουν την τιμή και να παρευρεθούν στην κοπή της Πίτας μας και να προσφέρουν από το υστέρημά τους για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη……

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports