Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το γλέντησαν στον φετινό αποκριάτικο χορό τους οι Καλαβρυτινοί της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το γλέντησαν στον φετινό αποκριάτικο χορ...

Το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε στο κοσμικό κέντρο «Μιραφιόρε» στη Λεύκα, ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος της Πάτρας, το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς 21 Φεβρουαρίου 2015.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» στην αποκριάτικη χοροεσπερίδα, η οποία αποτέλεσε και φέτος το μεγάλο γεγονός της Αποκριάς, αποδεικνύοντας ότι ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος διατηρεί τα «ηνία» στους αποκριάτικους χορούς.

Η εκδήλωση επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, ενώ το κέφι, το γλέντι, ο χορός και η διασκέδαση έληξαν με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, για το Καρναβάλι του 2016.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα, παρουσιάζοντας χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Αθανάσιος Φραντζής στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή στη χοροεσπερίδα, ζήτησε τη στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, οι οποίες το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές. Ο Σύλλογος χάρη στους νέους και στις νέες που συσπειρώνονται στους κόλπους του, έχει μέλλον και όραμα για να διευρύνει τις δραστηριότητές του, αλλά και για να φανεί αντάξιος της ιστορίας και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φραντζής.

Ακλούθησε η βράβευση των αιμοδοτών του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα Βραβείο Εθελοντισμού έλαβαν οι:  Αθανάσιος Στρατίκης, Άννα Καρφάκη, Ανδρομάχη Γαλιατσάτου, Αθανάσιος Κορφοξυλιώτης, Αθανάσιος Καραβούλιας, Αναστασία Δασουρά, Αλέξιο Νικολάου,  Βασιλική Αδαμοπούλου, Γεώργιος Χασαπόπουλος, Γεωργία Αλεξανδροπούλου, Γεωργία Κατσικόγιαννη, Γεράσιμος Διαμαντής, Γεωργία Χασαποπούλου, Γεωργία Κούρτογλου, Γεώργιος Τζόλας, Δημήτριος Πετρόπουλο, Δημήτριος Μαντάς, Διονύσιος Ζαχιώτης, Ευάγγελος Γεωργίους, Ειρήνη Κουτρουμάνη, Θεοδώρα Παπαδοπούλου – Θεοδωροπούλου, Ιωάννα Δασουρά – Παπαβραμοπούλου, Ιωάννης Ασημακόπουλος, Ιωάννα Νάκου, Ιωάννα Φιλιππάτου, Κωνσταντίνα Βορύλα, Μαρία Φραντζή, Μαρία Θεάκου, Νικολίτσα Φραντζή, Νικόλαο  Φραντζή του Αθανασίου, Παναγιώτης Κόρδας, Παναγιώτης Κωνσταντάτος, Παναγιώτη Φραντζή, Ρούλα Χασαποπούλου και Χριστίνα Γκουντάνη.

Μετά από τις βραβεύσεις τον «πρώτο λόγο» πήρε ο κόσμος, ο οποίος «πλημμύρισε» την πίστα και δεν άργησε να στηθεί ένα μεγάλο γλέντι, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν σε ξέφρενους καρναβαλικούς, λαϊκούς και παραδοσιακούς ρυθμούς που έδινε η ορχήστρα του κέντρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View