Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρινάκης: "Ξευτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Μαρινάκης: "Ξευτίλα για το ελληνικό...

Σχολίασε την ατμόσφαιρα του ντέρμπι

Στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι στάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όχι στην ήττα της ομάδας του. Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών έκανε λόγο για «ξευτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου» και για «πρωτόγνωρες συνθήκες», σχετικά με τα όσα έγιναν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Δυστυχώς ζήσαμε μία κτηνωδία. Αυτά που είδα σήμερα δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Για τα αντικείμενα τι να πω. Πέτρες, μπουκάλια, είδατε τι έγινε με τον προπονητή μας. Αυτά που έγιναν τα έβλεπα στην τηλεόραση όταν βομβάρδιζαν το Ιράκ», είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε:

«Ήταν μία ξευτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά από αυτά μόνο... συλληπητήρια του αξίζουν. Οι παίκτες μας ήταν ήρωες. Αλλά ξέρετε γιατί γίνονται αυτά; Όταν υπάρχει ένα κανάλι, δύο-τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί, μία εφημερίδα που βομβαρδίζουν το ποδόσφαιρο και λίγα έγιναν. Να τους χαίρεστε αυτούς που μιλούν για διαφάνεια και καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει ποτέ, διότι προστατεύουμε το ποδόσφαιρο. Πάλι καλά που οι παίκτες μας τελείωσαν το παιχνίδι.

Άλλοι παίκτες ήταν σοκαρισμένοι, άλλοι χτυπημένοι, άλλοι λυπημένοι. Επαναλαμβάνω πως εάν ήταν ανθρώπινες οι συνθήκες θα δίναμε συγχαρητήρια στο νικητή. Αυτό το ματς δεν χωράει καμία κριτική».

Ο Παναθηναϊκός ο μεγάλος νικητής στο αιώνιο ντέρμπι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports