Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάνω από 20 χιλιάδες επισκέπτες μέσω των Υπεραστικών ΚΤΕΛ για το Καρναβάλι – Κάθε τρία λεπτά τα δρομολόγια – Λεωφορεία όλο το 24ωρο από το Αστικό ΚΤΕΛ

Πάτρα: Πάνω από 20 χιλιάδες επισκέπτες μ...
Βγενόπουλος Φάνης

Πλήθος επισκεπτών και φέτος στην κορυφαία γιορτή της πόλης

Σταθερή επιλογή διασκέδασης και κεφιού αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά το Καρναβάλι της Πάτρας. Χιλιάδες επισκέπτες έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν από το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη για να συμμετάσχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις και να μάθουν «τι θα πει Πατρινός».

Ο κύριος όγκος των επισκεπτών είναι από την πρωτεύουσα, αλλά και από μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου, ακόμη και από τη Θεσσαλονίκη.

Στα υπεραστικά ΚΤΕΛ Αχαΐας για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που θέλει να κατέβει στην Πάτρα, αυτό το τριήμερο, τα δρομολόγια είναι διαρκή, κυρίως από την Αθήνα.

Στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, αναχωρούν λεωφορεία κάθε τρία ή πέντε λεπτά, τα οποία είναι γεμάτα από νεολαίους, κυρίως φοιτητές οι οποίοι αξιοποίησαν και την έκπτωση κατά 50% στα εισιτήρια που έδωσε η διοίκηση των ΚΤΕΛ για το καρναβάλι.

Χθες Πέμπτη οι άνθρωποι του υπεραστικού ΚΤΕΛ υπολογίζουν ότι μετέφεραν στην Πάτρα, πάνω από 6000 άτομα, ενώ σήμερα Παρασκευή αναμένεται ο κύριος όγκος των επισκεπτών, οι οποίοι εκτιμάται να φτάσουν τις 20 χιλιάδες.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΡΑ – ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ

Έκτακτα δρομολόγια για το τριήμερο του καρναβαλιού ανακοίνωσε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των χιλιάδων επισκεπτών.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή θα υπάρξουν δρομολόγια προς Πανεπιστήμιο – προβλήτες Ρίου, όλο το βράδυ κάθε 30 λεπτά. Επίσης θα υπάρξουν δρομολόγια κάθε μισή ώρα από Αγ. Σοφίας – Ερμού – Κανακάρη – Γούναρη – κόμβος Κουκούλι – Carrefour, επίσης για όλο το βράδυ.

Για το Σάββατο και την Κυριακή και για τις ώρες που θα είναι κλειστοί οι δρόμοι του κέντρου, λόγω των παρελάσεων, θα υπάρξουν δρομολόγια από Μποζαίτικα έως Αγίας Σοφίας κάθε 20 λεπτά.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ ΝΟ 1

Το τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία σε αφετηρία 23.30. Τις ώρες που οι δρόμοι θα είναι κλειστοί τα λεωφορεία θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη κατά τη μετάβαση και επιστροφή Γερμανού – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη (από Εγλυκάδα) και Έλληνος Στρατιώτη – Νόρμαν – παραλιακή (από Τερψιθέα).

ΓΡΑΜΜΗ ΝΟ 2

Το τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία σε αφετηρία 24.20. Τις ώρες που οι δρόμοι θα είναι κλειστοί τα λεωφορεία θα διέρχονται από Ιεροθέου – Σολωμού – Παπαφλέσσα – Ναυαρίνου.

ΓΡΑΜΜΗ ΝΟ 5

Τα δρομολόγια το Σαββατοκύριακο θα εκτελούνται κάθε 30 λεπτά. Το τελευταίο προς Τσουκαλέικα θα γίνει στις 24.15. Τις ώρες της παρέλασης τα λεωφορεία θα σταματούν στο πάρκιν της Παπαφλέσσα.

ΓΡΑΜΜΗ ΝΟ 7

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε 30 λεπτά για Σούλι το Σαββατοκύριακο. Τις ώρες της παρέλασης τα λεωφορεία θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη και επιστροφή από Γερμανού – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη.

ΓΡΑΜΜΗ ΝΟ 8

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε 20 λεπτά για Άνω και Κάτω Οβρυά το Σαββατοκύριακο με τελευταίο στις 24.15. Τις ώρες που θα είναι κλειστοί οι δρόμοι τα λεωφορεία θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη και στην επιστροφή από Γερμανού – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις