Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΓΕ: "Ανθρώποι σαν τον αείμνηστο Διονύση αποχωρώντας από την ζωή κάνουν φτωχότερη την κοινωνία μας"

ΠΓΕ: "Ανθρώποι σαν τον αείμνηστο Δι...

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής

Το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του Διονύση Καπανδρίτι για το θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της. Αναλυτικά:

"Το διοικητικό συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης στο άκουσμα του θανάτου του παλιού ποδοσφαιριστή της Διονύση Καπανδρίτη, αισθάνεται πρώτα από όλα την ανάγκη να συλλυπηθεί την οικογένεια του.

Ανθρώποι σαν τον αείμνηστο Διονύση αποχωρώντας από την ζωή  κάνουν φτωχότερη και την κοινωνία μας και ακόμη περισσότερο την αθλητική κοινότητα, γιατί δεν ήταν μόνο καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας ιδιαίτερα καλός χαρακτήρας.

Αυτός μαζί με  τον Δαβουρλή, τον Ρήγα, τον Λεγάτο, τον Μιχαλόπουλο, τον Λεβεντάκο τον Στραβοπόδη και την υπόλοιπη παρέα τους, μάγεψαν την ποδοσφαιρική Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας 1960 - αρχές δεκατείας 1970 και  δόξασαν τα χρώματα της Παναχαϊκής.

Η δεξιοτεχνία του ήταν απαράμιλλη και άφηνε άφωνους τόσο τους φίλους της Παναχαϊκής όσο και των αντιπάλων μας με τις βιρτουόζικες ενέργειες του.

Συγκρίνοντας  την σημερινή κατάντια του ποδοσφαίρου μας με το αγνό και ωραίο  ποδόσφαιρο πού μας προσέφερε στην εποχή του ο Διονύσης και η παρέα του , η απώλεια του γίνεται περισσότερο επώδυνη  για τους αγνούς Παναχαϊκιώτες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Δραματική κατάληξη στις αναζητήσεις- Βρέθηκε νεκρός ο παλαίμαχος της Παναχαϊκής Διονύσης Καπανδρίτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports