Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφουν στην Ελλάδα Νίκος Κουρκούλης και Κέλυ Κελεκίδου

Επιστρέφουν στην Ελλάδα Νίκος Κουρκούλης...

Πόσο θα μείνουν;

Τις βαλίτσες τους για να επιστρέψουν στην Ελλάδα από την Αυστραλία όπου έχουν ζούνε μόνιμα εδώ και πολλούς μήνες, ετοιμάζουν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου…

Και πριν οι θαυμαστές τους προλάβετε να χαρείτε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr, η επιστροφή και η παραμονή τους στην χώρα μας θα κρατήσει μόνο για ένα μήνα, για τις γιορτές του Πάσχα.

Κι αυτό γιατί η νέα τους ζωή στην Αυστραλία αλλά και οι επιχειρηματικές κινήσεις που έκανε ο τραγουδιστής, οδεύουν από το καλό στο καλύτερο.

Μαζί με την Κέλυ και τα δυο τους παιδιά(το δεύτερο γεννήθηκε στην Αυστραλία πριν λίγους μήνες) μένουν σε μια πολυτελή βίλα στο απόλυτο φυσικό τοπίο (στην περιοχή Ντάργουιν), που τους έχει παραχωρήσει κολλητός φίλος και συνέταιρος πλέον του Νίκου Κουρκούλη.

Σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντος του τραγουδιστή, επιχειρείν ήδη με επιτυχία γύρω από το real estate αλλά και το χώρο της εστιάσης, ανοίγοντας το δικό του cafe-restaurant!

Είναι γεγονός όμως ότι τους έχει λείψει η πατρίδα και οι δικοί τους άνθρωποι. Για αυτό και τώρα που «ξεπετάχτηκε» και η κόρη τους, πήραν την απόφαση να έρθουν οικογενειακώς και στην Ελλάδα!

Μάλιστα την περίοδο που θα βρίσκονται εδώ, ο Νίκος Κουρκούλης, σκέφτεται να ολοκληρώσει την ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού, που είχε αφήσει στην μέση στις αρχές καλοκαιριού όταν πήραν την απόφαση να φύγουν για μια νέα ζωή στην Αυστραλία.

Πηγή:govastileto.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight