Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη σε Πατρινούς και Αιγιώτες έκανε η Ολυμπία Οδός

Πάτρα: Αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη...
Ξανάλατος Νίκος

Δεν πλήρωναν τα διόδια σε Ρίο και Ζευγολατιό

Μαζική αγωγή σε δεκάδες πολίτες από την Πάτρα, το Αίγιο, το Διακοπτό, την Αθήνα και άλλες περιοχές, κοινοποίησε η Ολυμπία Οδός. Στην αγωγή η εταιρεία διεκδικεί τα συνολικά ποσά των διοδίων που δεν πλήρωσαν οι πολίτες κατά την διέλευση τους από τα σημεία,  ενώ επιπλέον τους ζητά και 1.500 ευρώ από τον καθένα αποζημίωση στην  ηθική βλάβη που υποστηρίζει ότι υπέστη ως εταιρεία, από την συμπεριφορά τους.

Η εκδίκαση θα γίνει στο ειρηνοδικείο του Πειραιά, λόγω της διεύθυνσης του πρώτου εκ των εναγομένων, τον Φεβρουάριο του 2012.

Μιλώντας για το ζήτημα ο Δικηγόρος Άκης Βαβαρούτας ως εκπρόσωπος της ομάδας πολιτών που αντιδρούν στα διόδια και δεν πληρώνουν, σχολίασε το περιεχόμενο της αγωγής που είναι γραμμένη σε πάνω από 160 σελίδες, λέγοντας πως επί της ουσίας σκοπός της εταιρείας είναι ο εκφοβισμός των πολιτών, γιατί το κίνημα εναντίον της πληρωμής των διοδίων  της συγκεκριμένης Εθνικής  οδού Πατρών Κορίνθου λόγω της κατάστασης που αυτή βρίσκεται σήμερα, μεγαλώνει.

Ο κ. Βαβαρούτας διάβασε ενδιαφέροντα αποσπασματα από το περιεχόμενο της αγωγής, η οποία  το μόνο που κατάφερε τελικά είναι να σκορπίσει χαμόγελα στους πολίτες, παρά φόβο.

Να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο θα εκδικαστεί τόσο η αγωγή των πολιτών εναντίον της εταιρείας, όσο και η αγωγή του Δικηγορικού Συλλόγου.

Πληροφορίες κάνουν λογο για προσπάθεια εκ μέρους της Ολυμπίας Οδου να αναβληθεί η εκδίκαση, για αγνώστους προς το παρoν λόγους.

 

Ακούστε τον Άκη Βαβαρουτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις