Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Όπλο μας το όραμα κι όχι… οι κόντρες και η εμπάθεια »!

«Όπλο μας το όραμα κι όχι…  οι  κόντρες ...

Νέες περιοδείες από τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, συνοδευόμενος απ’ τους κατά τόπους υποψήφιούς του δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, περιοδεύει ασταμάτητα, δίνοντας το στίγμα του σε κάθε γωνιά του νέου δήμου. Τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε τις περιοχές:

Ακράτας, Κραθίου, Πλατάνου, Αιγείρας, Λόγγου, Αβύθου, Τεμένης, Διγελιωτίκων, Ζήριας, Σαρκουνά, Καμαρών και Σελιανιτίκων, όπου ανέπτυξε τους στόχους και τις θέσεις του για την επόμενη μέρα της εκλογικής αναμέτρησης, απαντώντας σε πληθώρα ερωτημάτων για τοπικά ζητήματα αλλά και διαδιδόμενα από συνυποψηφίους του, αποδεικνύοντας το πόσο καλά γνωρίζει τα θέματα και τις προοπτικές ανά περιοχή.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, έχοντας πάρει ήδη ξεκάθαρες θέσεις για δύσκολα θέματα (όπως οι ΧΥΤΑ «Αιγείρας» και «Παπανικολού», τον «Καλλικράτη», τα οικονομικά της προεκλογικής περιόδου κ.α.), προβάλει τώρα το πρόγραμμά του με κάθε λεπτομέρεια, δείχνοντας , όχι μόνο να πιστεύει σ’ αυτό, αλλά να πείθει για την λεπτομερειακή του μορφή, τις καινοτομίες και την πίστη υλοποίησής του, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Για όσους αμφισβητούν το πρόγραμμα ή διαφωνούν με πτυχές του, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος λέει: «Είμαστε οι πρώτοι που από τις 23 Αυγούστου ξεκινήσαμε να λέμε τι θέλουμε να κάνουμε, ανά τομέα. Αντιπαρήλθαμε – όσο έπρεπε – την μεταξύ των υποψηφίων φαγωμάρα και βγήκαμε ευθέως στην κοινωνία να πούμε, ποιοι είμαστε και τι σκοπεύουμε να πράξουμε στο νέο δήμο. Το κάναμε, γνωρίζοντας ότι αυτό θα κριθεί, θα ζυγιστεί και θα συζητηθεί. Δεν φοβόμαστε την αρνητική κριτική, την απόρριψη και την δυσπιστία, όμως η πλειοψηφία μας λέει «μπράβο» γιατί έχουμε και λέμε πράγματα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος προχωρά κι ένα βήμα πιο πέρα, απαντώντας σε επικριτές του, για όσα πιστεύει και προβάλει. Χαρακτηριστική είναι η φράση του: «Είναι θετικό για μας, πως όσοι υποψήφιοι δεν έχουν πει ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές τι θέλουν να κάνουν, δείχνουν να μας διαβάζουν, να μας αντιγράφουν και ν’ ασχολούνται μαζί μας, είτε επιφυλακτικά είτε αρνητικά. Ασχολούνται όμως με κάτι δικό μας, που αυτοί δεν διαθέτουν. Αυτό να καταλάβουν οι πολίτες και να φοβούνται τους μονόχνοτους κριτές κι όχι τους κρινόμενους».

Και καταλήγει: «Όπλο μας είναι η καθαρότητα και αυτονομία του συνδυασμού. Όπλο μας είναι το όραμά μας κι όχι οι κόντρες και η εμπάθεια. Η κριτική με φθηνό διδασκαλικό η αφοριστικό στυλ, δεν πουλάει πια. Ό,τι λέμε τώρα, μας χαρακτηρίζει και μας θέτει προ των ευθυνών μας. Καταλαβαίνει ο κόσμος πως κάποιοι επιχειρούν να κατέρθουν στις 7 Νοεμβρίου όχι για να εκλεγούν οι ίδιοι…αλλά για να μην εκλεγώ εγώ και ο συνδυασμός μου. Κρίμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις