Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θα ανέβει ο "Γυάλινος Κόσμος" στο Λιθογραφείον με την Μαίρη Σιδηρά στην σκηνοθεσία

Θα ανέβει ο "Γυάλινος Κόσμος" ...

Θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου 2015

Μία φιλόδοξη νέα θεατρική παράσταση ετοιμάζεται για να ανέβει στο θέατρο Λιθογραφείον στην οδό Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων, από τις 5 Μαρτίου 2015 και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο Λιθογραφείον θα παρουσιαστεί το αριστουργηματικό έργο «Γυάλινος Κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία της Μαίρης Σιδηρά, καθηγήτριας φιλολόγου στην μέση εκπαίδευση, η οποία ασχολείται με επιτυχία και με το ερασιτεχνικό θέατρο.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Μαίρη Σιδηρά έπαιξε στο νέο πολιτιστικό χώρο «Γραμμές Τέχνης» (Μαιζώνος 271), στην παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή Πάλι Καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη, που ήταν η πρώτη θεατρική παραγωγή τόσο της Κοινο_Τοπίας και των Γραμμών Τέχνης.

Μάλιστα στο «Μπουφάν της Χάρλευ» είχε υπογράψει την σκηνοθεσία η Μαρία Καλλιαμβάκου, η οποία τώρα θα παίξει ως ηθοποιός στο ανέβασμα του αριστουργήματος του Τένεσι Ουίλιαμς «Γυάλινος Κόσμος». Επίσης σύμφωνα με τις πρώτες πλγροφορίες του thebest.gr, θα παίξουν ακόμα ο Σπύρος Κανελλάκης που τον είδαμε πρόσφατα στην παράσταση του θεάτρου Αγορά, «Ο Ορφέας στο μπαρ», κ.α.

Τα σκηνικά και τον σκηνικό χώρο θα επιμεληθεί ο ζωγράφος, μέλος της Κοινο-Τοπίας Παναγιώτης Καρώνης ενώ συμβολή στην παράσταση θα έχει και ο Πατρινός μουσικός Γιώργος Δίπλας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture