Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξανά στους δρόμους την Τετάρτη οι Πατρινοί προς στήριξη της κυβέρνησης - Με αφορμή το Eurogroup

Ξανά στους δρόμους την Τετάρτη οι Πατριν...

Συγκέντρωση και την Κυριακή

Στο δρόμο της προετοιμασίας για την κάθοδο στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας, μεθαύριο Τετάρτη 11-2, με σκοπό την συμπαράσταση προς την κυβέρνηση που ανθίσταται στις πιέσεις τις οποίες δέχεται από ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών για επιστροφή στην μνημονιακή πολιτική, βρίσκονται οι πολίτες της Πάτρας για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους προς το Γιουρογκρούπ.

Με σημαίες και πανό, με συνθήματα και φωνή στεντόρεια θα γεμίσου και πάλι την πλατεία Γεωργίου.

Επόμενη κινητοποίηση, μετά την Τετάρτη, θα είναι αυτή της Κυριακής 15-2, την ίδια ώρα και στην ίδια πλατεία. Για να δείξουν πως είναι αποφασισμένοι να πάρουν οι Έλληνες την τύχη της χώρας τους στα χέρια τους.

Οι κινητοποιήσεις των πολιτών που θα γίνουν ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και κυρίως θα είναι με περισσότερη έμφαση στις μεγάλες πόλεις και στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, παίρνουν τον χαρακτήρα καθολικής έκφρασης αντίθεσης προς τα μέτρα που θέλουν να επιβάλουν οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις στους Έλληνες που χαμογέλασαν, έπειτα από μία πενταετία καταθλιπτικού πολιτικού κλίματος και προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και του φιλότιμου κάθε ενός χωριστά.

Το διαδίκτυο, AVVAZ, πόρταλ, μπλογκ, φέισμπούκ και γενικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν πάρει φωτιά, με τα μηνύματα προς τους  καλούμενους πατριώτες για να υπερασπιστούν το κεκτημένο που απέκτησε η χώρα με την εκλογή της Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, που μένει σταθερή στην απόφασή της να εκφράσει τα αισθήματα ενός λαού υπερήφανου, που προσπάθησαν να τον υποτάξουν οι υποτακτικοί της Μέρκελ!

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η κινητικότητα που παρουσιάζουν οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, οι οποίες και από την πλευρά τους συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και μέρες από ενεργούς πολίτες του διαδικτύου.

Πρωτοπορώντας το Συντονιστικό Όργανο ΣΥΡΙΖΑ του Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας με ανακοίνωσή του, που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα Δευτέρας καλεί τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης να βρεθούν στο μετερίζι του αγώνα.

Στο κάλεσμά του μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται και τα παρακάτω:

«Το Σ.Ο. του Ανατολικού Διαμερίσματος ΣΥΡΙΖΑ, ως εκτούτων, σας καλεί να πάρετε μέρος μαζικά στις συγκεντρώσεις της πλατείας Γεωργίου την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα, για να υπερασπιστούμε την υπόθεση της ανατροπής των μνημονίων, υποστηρίζοντας την κυβέρνησή μας, κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, στην προσπάθειά της για διασφάλιση  της αξιοπρέπειας, των δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας».

Και απευθυνόμενη γενικώτερα προς τους πολίτες-ψηφοφόρους που εκφράστηκαν υπέρ ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, τονίζει:

«Δεν φθάνει μόνον η ψήφος που δώσαμε στις 25 Ιανουαρίου. Χρειάζεται και η ενεργή υποστήριξη και συμπαράσταση, αλλά και οι αγώνες μας για να εμπεδώσουμε το πρώτο βήμα που έγινε και να διατρανώσουμε την απόφασή μας να μην επιστρέψουμε στην κόλαση των μνημονίων, που μας επεφύλασσαν με το μαίηλ Χαρδούβελη».

Και καταλήγει: «Όλοι και όλες στους δρόμους. Τώρα είναι η ώρα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αυθόρμητη συγκέντρωση Αγανακτισμένων στην πλ. Γεωργίου - Η ιστορία του Κινήματος του fb

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις