Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Που μπορείς να πλύνεις τα ρούχα σου στην Πάτρα;

Που μπορείς να πλύνεις τα ρούχα σου στην Πάτρα;
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Για φοιτητές και όχι μόνο

Είσαστε φοιτητής που δεν διαθέτει πλυντήριο ή εργαζόμενη μητέρα που δε διαθέτει χρόνο; Μήπως είσαστε εργένης και δεν διαθέτετε τις “γνώσεις”; Λύση υπάρχει και στην Πάτρα, για την καθημερινή σας μπουγάδα! Όποιος έχει ζήσει στο εξωτερικό θα γνωρίζει σίγουρα από  laundry και πόσο σωτήριο μπορεί να αποδειχθεί το self service πλυντήριο όταν η μαμά είναι μακρυά και η στοίβα των λερωμένων ρούχων ολοένα μεγαλώνει. Ωστόσο, στην Ελλάδα, ο περισσότερος κόσμος είτε δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται είτε το φοβάται.

Με ένα τηλεφώνημα έρχονται ακόμη και στο χώρο σάς και παραλαμβάνουν τα ρούχα σας
Η εμπειρία υπάρχει όπως επίσης ο κατάλληλος εξοπλισμός και τα ωράρια είναι ευέλικτα. Καθαρισμός, σιδέρωμα και παράδοση στον χώρο σας είναι μερικές απο τις υπηρεσίες που παρέχονται. Ρούχα έτοιμα για φύλαξη στην ντουλάπα σας, σαν να τα έπλυνε, τα σιδέρωσε και αρωμάτισε η.. μαμα!

Πλύσιμο
Το πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων γίνεται σε ατομικά πλυντήρια χωρητικότητας 6 κιλών, χωριστά για κάθε πελάτη ο οποίος μπορεί να φέρει τα άπλυτά του και στον χώρο, παραμένοντας μέχρι να ολοκληρωθεί το πλύσιμο και το στέγνωμα ή ακόμη και το σιδέρωμά τους.

Στεγνό καθάρισμα
Το Στεγνό Καθάρισμα (σε κουστούμια, φορέματα, παλτά κ.ά.) γίνεται σε μηχανήματα τελευταίας γενιάς προδιαγραφών που διασφαλίζουν το καλύτερο και ασφαλέστερο καθάρισμα.
Επίσης μπορείτε να καθαρίσετε κάθε τύπο κουρτίνας, παπλώματα, κουβέρτες, φλοκάτες, σε σεντόνια, τραπεζομάντιλα, πετσέτες κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής, φόρμες αθλητικών ομάδων κ.ά.

Τα προτερήματα των δημόσιων πλυντηρίων
Βολικό ωράριο: Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Ερχονται στην πόρτα σας: Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε αφού ερχόνται εκείνοι σε σας.
Ταχύτητα: Τα ρούχα σας επιστρέφουν αυθημερόν στο χώρο σας.
Ευελιξία: Ξεχάστε το άπλωμα των ρούχων, τα απορρυπαντικά και το σιδέρωμα
Οικονομία: Εξοικονομείτε χρήματα από την αγορά και συντήρηση πλυντηρίου, απορρυπαντικά και ρεύμα.

Μιλήσαμε με ανθρώπους του χώρου και μας εξήγησαν πως έχουν σήμερα τα πράγματα. Μας έδωσαν ενδεικτικές τιμές και επίσης μας διαβεβαίωσαν για την ασφάλεια και την καθαριότητα των πλυντηριών.

"Το πλύσιμο και το στέγνωμα ρούχων και παπλωμάτων κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ ενώ το σιδέρωμα είναι με το τεμάχιο και μπορεί να φθάσει γύρω στα 2 ευρώ ανάλογα με το είδος των ρούχων. Το πλυντήριο αφορά σε ρούχα βάρους εως 5 κιλά. Οι περισσότεροι προτιμούν τις υπηρεσίες παραλαβής - παράδοσης απο εμάς και όχι να πλένουν οι ίδοι τα ρούχα τους στις εγκαταστάσεις μας. Εξάλλου απαιτεί και κάποια συγκεκριμένη γνώση η χρήση των συγκεκριμένων μηχανημάτων καθαρισμού. Γενικότερα, εκείνο που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως το Self service πλυντήριο είναι πολύ πιο φθηνό και πρακτικό από το να βάλει κάποιος πλυντήριο σπίτι του. Σκεφθείτε τα έξοδα που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένου του ρεύματος και των απορρυπαντικών. Επίσης, η όλη διαδικασία εδώ, το πλύσιμο δηλαδή και το στέγνωμα διαρκούν μια ώρα και πέντε λεπτά σε αντίθεση με το σπίτι, όπου χρειάζονται τουλάχιστον 40 λεπτά μόνο για το πλύσιμο στο πλυντήριο, χώρια το στέγνωμα", μας είπε ιδιοκτήτρια  πλυντηρίων αυτοεξυπηρέτησης Δήμητρα Αγγελοπούλου.

Επίσης μας εξήγησαν πως σε περίπτωση βλάβης κάποιου καινούριου ρούχου από το ίδιο το μαγαζί, γίνεται αμέσως αποκατάσταση ενώ αν το ρούχο είναι ήδη παλιό ή φθαρμένο, το μαγαζί δε φέρει καμία ευθυνη.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πατρών - Κλάους 138, Πάτρα, 26334, ΑΧΑΪΑΣ
Πλυντήρια Για Το Κοινό (Αυτοεξυπηρέτηση)

All Star laundry-ΝΤΑΓΚΑΣ Δ
Διεύθυνση: Ζαΐμη 21, Πάτρα 26223Τηλέφωνο: 2610278189, 6945314067

MCCLEAN-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ
Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Ιεροθέου 89, Πάτρα 26224 - Τηλέφωνο: 2613006693, 6947372552

ΠΛΥΣΗ
Διεύθυνση: Κορίνθου 34Β, Πάτρα 26223Τηλέφωνο: 2610420505, 6946074196

Υπηρεσίες - Laundry Patras High Clean - Πλυντήρια ρούχων
Διεύθυνση:  Αγιου Δημητρίου 280, Πάτρα.Τηλ: 2610 454404 - Κινητο: 6946074196

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις